Birgitte Hjort Sørensen: Det har jeg lært om kærlighed

Skuespilleren fortæller om en vigtig erkendelse i forhold til kærlighed og relationer.

Det er ikke ofte, at Birgitte Hjort Sørensen deler ud af sit privat- og kærlighedsliv. Men i Marie Louise Tüxens podcast om skønlitteratur 'Scener fra en kærlighedsliv' fortæller 'Underverden'-skuespilleren, hvordan blikket på kærlighed, relationer og parforhold har udviklet sig.

LÆS OGSÅ: Støjbergs hede ferieflirt: Smukke Gustavo

- Jeg troede førhen, at jeg skulle have helt styr på mig selv, inden jeg kunne give mig hen til en anden person, men det jo en løgn, deler hun og fortsætter:

- En kærlighedsrelation er tid sammen, det er oplevelserne, de udfordringer man overkommer og opdagelsen af 'Indimellem kan jeg ikke lide dig endda mig selv', hvor jeg førhen havde tænkt, at der var noget galt med forholdet, hvis der kom en negativ følelse frem. Det er modstridende at være i alle former for relationer. Der er tidspunkter, hvor man ikke helt kan udstå dem og andre tider, hvor man elsker dem hele vejen igennem. Man skal prøve at omfavne, at det er modstridende at være i live og i relation til andre mennesker. Det betyder ikke, at det er forkert, og at man skal væk fra relationen.

LÆS OGSÅ: 'FBOY Island'-værts fortid: Fuckboys og utroskab

Videre i podcasten åbner skuespilleren også op om tilgivelse, karriere og moderskab i takt med det skønlitterære værk, hun har valgt at tage udgangspunkt i.