Kan Özlem og Thomas gøre det igen?

De har kostet bookmakerne mange penge, men spørgsmålet er, om de kan gå hele vejen.

Gang på gang har bookmakerne ikke været i tvivl: Det var Özlem og Thomas, der skulle forlade 'Vild med dans'. Men hver uge har parret kæmpet sig videre, og bookmakerne har måttet indse, at de endnu en gang har råbt "Ulven kommer" og fejlet i deres statistik.

LÆS OGSÅ: WHAT: Sebastian Bull tilbage i 'Vild med dans'

Således er Özlem og Thomas nu formodentlig det dansepar, der har kostet de danske bettingtjenester flest penge, og det har de det rigtig godt med.

LÆS OGSÅ: Her er aftenens 'Vild med dans' gæstedommer

- Det er en kæmpe motivation for mig hver eneste fredag at få dem til at tage så meget fejl, det er en glæde i sig selv, sagde Özlem med et smil, da Realityportalen / HER&NU spurgte ind til, hvordan det var at blive dømt ude uge efter uge.

LÆS OGSÅ: Semifinale i 'Vild med dans': Det skal de danse

I aftenens semifinale spår bookmakerne endnu en gang Özlem og Thomas videre med et odds på 1,75, hvis det er dem, der ryger ud.

Skal man tro bookmakerne, så vil Özlem og Thomas stå overfor Karina Frimodt og Kasper Fisker i en omdans, som Karina og Kasper trækker sig ud af som sejsherrer. Hvis Thomas og Özlem vinder omdansen, og det er Kasper og Karina, der ryger ud, så giver det pengene tre gange igen.

LÆS OGSÅ: Özlem Cekic indrømmer: Har ikke holdt sit løfte

I toppen finder man Mette Sommer og Morten Kjeldgaard, der stadig spås som vindere med odds 2,0, hvis de vinder programmet. Lige i hælene har de dog Jenna Bagge og Fredrik Trudslev, som giver ods 2,70, hvis de vinder årets udgave af 'Vild med dans'.

Spændingen er dog i top, for hvis der er noget, som denne sæson af 'Vild med dans' har vist os - og især bookmakerne, så er det, at ingen kan dømmes ude på forhånd.

LÆS OGSÅ: Kemals vilde forvandling: Se før- og efterbillede her

Man må derfor vente til i aften og se, om comeback-parret over dem alle endnu en gang kan få skovlen under bookmakerne og klare den hele vejen til næste uges finale i Horsens.