Drama under optagelser: Store ændringer i 'Over Atlanten'

Besætningen af kendte og produktionen er nødsaget til at ændre i planerne, efter at kraftigt uvejr har ramt optagelserne til 'Over Atlanten'.

Båden, hvor optagelserne til programmet 'Over Atlanten' netop nu finder sted, er for kort tid siden blevet omdirigeret på grund af udsigt til voldsomme vejrforhold.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Fandt hinanden i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Sådan går det i dag

Under turens sidste del med slutdestination i Lissabon vurderede skibets kaptajn, den erfarne OL-vinder Jesper Bang, at det ikke var forsvarligt at fortsætte. Som følge heraf har Jesper Bang truffet en beslutning om at søge i havn på Azorerne for at sikre deltagerne, produktionsholdets og besætningens sikkerhed.

- Vi har netop fået besked fra Atlanterhavet om, at turen er blevet omdirigeret fra sin rute mod Lissabon på grund af vejrmæssige udfordringer. Vores deltageres og produktionsteams sikkerhed og trivsel er altid højeste prioritet. Vi er derfor taknemmelige for vores erfarne og handlekraftige kaptajn Jesper Bangs beslutning om at ændre kurs og sejle mod Azorerne, siger Kristian Rosasco, Programdirektør ved Warner Bros. Discovery Danmark.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-dommer løfter sløret for de nye optagelser

Båden forventes at være i havn inden for 24 timer. Vi opdaterer, når båden er i sikker havn og besætningen er i land.

Deltagerne i sæson 4 af Over Atlanten er TV-værten Sarah Grünewald, Rosa Kildahl fra Den Store Bagedyst og Vild med Dans, musiker og rapper Branco, Youtuber Rasmus Brohave, skuespiller Jonathan Harboe og kok Nikolaos Strangas, udgør det modige team ombord på båden.

Over Atlanten er produceret af Strong Productions.