WTF: Dværgene lagde an på Pia Kjærsgaard i 'Fangerne på fortet'

Pia Kjærsgaard kalder det for Me Too, mens hun griner af den komiske oplevelse.

Det er tredje gang, Pia Kjærsgaard medvirker i 'Fangerne på fortet', så hun vidste, hvad hun gik ind til, og alligevel var der noget, der var anderledes fra oplevelsen i år end i 2010, som var Pias seneste medvirken i det populære tv-program.

Med en fødselsattest, der viser 74 år, imponerede Pia Kjærsgaard hele fortet inklusiv de arbejdende franskmænd på settet. Pia Kjærsgaard var da heller ikke i tvivl, om hvorvidt hun skulle deltage, da hun elsker det program.

LÆS OGSÅ: Unikt indblik: Her opholder deltagerne sig efter ‘Robinson’

- Man prøver sig selv lidt af og tænker "yes, du kan stadigvæk". Og så synes jeg, det er sjovt at imponere de andre, for det kunne jeg se, de blev, fortæller Pia med et stort grin, og holdkammeraten Karen Ellemann, 52, følger den op.

- Det var hele settet, der bare stod med åben mund og tænkte "wow", fortæller Karen til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

Ifølge Henrik Qvortrup, 58, som er holdets sidste mand, lagde en af de to dværge 'Pas på tid' og 'Pas på tur' også an på Pia, og det bemærkede Pia godt.

- Konstant og hele turen igennem har han bare flirtet, fortæller Pia og griner, og Karen bemærkede, at han tog lidt ekstra på rundt om livet på damerne.

- Det var ren Me Too, griner Pia Kjærsgaard om oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om 'Boligkøb i blinde'

Pia ved dog ikke, om hun også fik nogle søde komplimenter med på vejen.

- De taler kun fransk, men de er simpelthen så søde, fortæller Pia om de to dværge, der har været med siden 'Fangerne på fortets' begyndelse.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet forældre