WOW: Så vildt bor Wozniacki

Nu giver de to tidligere sportsstjerner et kig indenfor i deres lejlighed og deres liv.

I dag er der premiere på den helt nye reality-serie 'Wozniacki & Lee', hvor man kommer helt tæt på de to tidligere sportsstjerner Caroline Wozniacki og David Lee i tiden op til og efter, de bliver forældre for første gang.

LÆS OGSÅ: Er Mille og Mads fra ‘X Factor’ blevet kærester?

En del af forberedelserne til datterens komme er, at de har købt en gigantisk penthouse lejlighed på Fisher Island ud for Miami, som de er ved at bygge op fra bunden - og her skal tages beslutninger om alt fra gulve til tagterrasse, og hvorvidt etagerne sal forbindes af trappe eller elevator. I videoerne øverst og nederst i artiklen kan man komme med indenfor.

Det er svært ikke at fascineres af David og Carolines liv og væsen i deres nye serie, hvor de ganske vist snakker elevatorer og viser deres luksuriøse liv. Men samtidig pakker de også hospitalstaske, diskuterer mængden af snacks til en fødsel og er lige så lost som alle andre førstegangsforældre, når autostolen skal monteres.

LÆS OGSÅ: Afsløring! Ikonisk reality-fyr med i ‘Ex on the beach’

Sporten er ikke længere det altoverskyggende omdrejningspunkt for Caroline og David. Nu venter det nye liv som kommende forældre og pensionister nemlig, og det har sine helt egne udfordringer. Efter Caroline Wozniacki og David Lee er gået på pension, er der ingen, der længere har kontrol over deres liv. Nu bestemmer de selv – men det er ikke nødvendigvis så let, som det lyder.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Forsidefruer’ boede sammen som unge

Se de første to afsnit af 'Wozniacki & Lee' på Viaplay.