WOW: Så vild var Christianes polterabend

Der blev ikke sparet på noget, da der skulle holdes polterabend for Christiane.

Mandag i denne uge kunne man se Christiane Schaumburg-Müller dele på sin story, at hun blev kidnappet af sine veninder og skulle på polterabend. Nu afslører den tidligere 'Vild med dans'-vært, at det hele startede søndag aften med leveringen af en lilla flyverdragt, en pakkeliste og et mødetidspunkt i Kastrup Lufthavn.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

Klokken 7.00 mandag morgen gik det så løs. Christianes veninder ventede i lufthavnen, og de var alle iklædt matchende lilla flyverdragter. Turen gik til Norge, og dagen startede med lunkne lakridsshots, afslører Christiane på sin Instagram-story, hvor hun deler en række billeder fra sit polterabend.

I lufthavnen i Oslo blev damerne hentet i intet mindre end en karaoke-taxa, hvor Christiane naturligvis skulle give et nummer. Turen med taxaen gik til Lysebu Hotel ved Oslo, og det var faktisk her, Christianes mor og hendes papfar mødte hinanden for første gang tilbage i 80'erne.

LÆS OGSÅ: UHH: Rikke Gøransson bliver igen vært

Efter noget god mad og en quiz om tv-serien SKAM gik turen ud i den norske natur, hvor de ni veninder skulle ud og kælke. Kælketuren blev dog afbrudt af bål med hjemmelavet kakao, skumfiduser og musik, mens mørket faldt på. Efter det hyggelige pitstop skulle pigerne kælke i mørke med den smukkeste udsigt over Oslo.

Tilbage på hotellet, hvor brudeholdet var fordelt på tre værelser, som lå i deres egen afdeling med fælles stue, stod den på middag. Dresscoden var sort tøj. Middagen blev indtaget på hotellets bibliotek, og Christianes kommende mand havde sørget for, at kvinderne ikke skulle tørste, idet han havde givet dem champagne med.

SE VIDEOEN: ‘Landmand’-deltager gik på knæ i omklædningsrummet

Det var dog ikke tilfældige flasker, som pigerne måtte skylle det lækre måltid ned med. Christiane fortæller på Instagram, at de havde fået Dom Perignon fra 2008 med af hendes kommende mand, som altså havde flottet sig med flasker, der står til 2750 kroner stykket. Pigerne havde hele to kufferter af 23 kilo hver fyldt med champagne og alkohol.

De dyre dråber dannede rammen om en festlig aften, hvor Christiane var i centrum.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-deltage anmeldt

Morgenen efter startede de ni piger med kaffe og endnu en omgang shots. Herefter blev en af Christianes store ønsker opfyldt. Hun havde drømt om at stå på langrendsski i Norge, og det var lige netop, hvad tøserne skulle i deres lilla skidragter.

Efter en dag på ski stod den på endnu en festlig aften, som denne gang havde temaet white glitter glam og naturligvis også bød på lækker champagne og penis-sugerør.

Se billeder og videoer fra Christianes vilde polterabend herunder: