WOW: Reality-babe på hospitalet efter hundebid

En tur på hospitalet er ikke nok til at ødelægge Michellas glæde over at have fået sin hund igen efter fire år.

Lykken var stor, da Michella Malene Vogel Lindholm fra 'Besat af bad boys' pludselig fik et meget uventet opkald fra politet for nogle uger siden. De havde fundet hendes hund Siva, som blev stjålet i marts af en junkie 2017 ved Hovedbanegården, da den var under et år gammel.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Michella opgav efter et års søgen at finde sin hund, men så en dag kom opkaldet fra Vestegnens politi, som rev tæppet væk under hende.

- De fortalte, at de havde fundet hende, og jeg troede næsten ikke på det. Jeg kunne så hente Siva dagen efter hos dyreværnet og kunne ikke stoppe med at tude. Min drøm var blevet til virkelighed. Jeg var så bange for, at hun ikke kunne kende mig, men det kunne hun heldigvis. Hun blev så glad for at se mig, og hun har det rigtig godt nu, fortæller Michella.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

Lagde sig imellem hundeslagsmål

Selvom lykken er stor, så kom der dog et skår i glæden i sidste uge. For Siva og hendes søster Molly, som også bor hos Michella, kom op at slås, og det endte med at få alvorlige konsekvenser.

- Molly og Siva kan normalt godt sammen, men de har stadig svært ved at deles om bolde, og det var derfor, det gik galt. De kom op at slås, og så lagde jeg mig imellem og blev desværre bidt, fortæller Michella, som måtte en tur på hospitalet og fik smertestillende og antibiotika mod de åbne sår efter bidene fra Siva. Hun mener dog ikke, Siva gjorde det med vilje.

LÆS OGSÅ: Christopher jubler over, at barslen er slut

- Der kommer ingen konsekvenser, da jeg selv valgte at lægge mig imellem, og hun ikke gjorde det bevidst. Som jeg ser på det, er det noget, som kan ske, når man har hund, så jeg tager det ikke så tungt, da Siva er en glad og på ingen måde aggressiv hund til hverdag, fastslår Michella.

Reality-stjernen holder altså ikke mindre af sin hund, fordi den kom til at bide hende, og før Siva blev taget fra hende, var Molly og Siva uadskillelige. De to hunde kunne ifølge Michella godt kende hinanden, da Siva kom hjem, og i går kunne hundene så fejre 5-års fødselsdag. Det er første gang, Michella får lov til at fejre Sivas fødselsdag, så det er hun lykkelig for.

LÆS OGSÅ: Blachman amok og vildt upassende til Zulu Awards

Michella og Siva (Foto: Privat)
Michella og Siva (Foto: Privat)