Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)
Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)

WOW! Martinna seks uger efter fødslen: Så meget har hun tabt sig

Cellina Martinna fra 'De unge mødre' blev for seks uger siden mor til sin tredje søn, Luca. Martinna har ved alle tre graviditeter lidt af væskeophobning i kroppen, som har medført en stor vægtøgning ved alle graviditeter. Men her seks uger efter fødslen er hun allerede langt nede i vægt.

- Seks uger efter fødslen og omkring 20 kilo lettere. Jeg mangler stadig en del kilo for at være tilbage på min før-graviditetsvægt, men jeg kan godt mærke, at motivationen til et vægttab ikke er eksisterende lige nu, skriver Martinna i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Martinna skræmt af fødslen: Det bliver den sidste

Den unge mor har ikke travlt med at tabe de ekstra kilo, og det er der en grund til.

- Jeg har født tre børn - det har sat sine spor, og det er jeg faktisk helt okay med. Min mave er meget blød - blødere end nogensinde før, og det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg elsker mit spejlbillede. Det gør jeg ikke, men jeg accepterer, hvordan jeg ser ud, og jeg er taknemmelig over det, min krop har præsteret i løbet af de sidste syv år, skriver Martinna fortsat.

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

Lige nu prioriterer Martinna anderledes, og ud fra hendes Instagram profil at dømme, så nyder hun sin tilværelse som mor til tre.

-  Vi må se, hvornår jeg igen har overskud til at træne lidt og drikke en masse sunde smoothies, men det er bare virkelig ikke der, jeg ønsker at ligge min energi lige nu.

LÆS OGSÅ: UPS! Camilla afslører pinlig historie fra forholdet med Daniel

Se billedet af Martinne herunder: