WHAT! Nu gør Gustav endelig comeback

Nu er det tæt på, at Gustav endelig løfter sløret for sit længe ventede comeback.

Gustav Salinas har længe teaset for, at der er noget nyt under opsejling. Men nu ser det ud til, at hans comeback er tættere på, end man måske skulle tro.

LÆS OGSÅ: Janni Ree sendt væk på sin fødselsdag

- Et nyt eventyr starter på mandag, skriver han i dag på sin Instagram story.

Realitystjernen har ikke lavet reality-tv i syv år, men det tyder på, at mandag er dagen, hvor Gustav bryder den lange tørke.

- Jeg har utrolig mange sommerfugle i maven. Både fordi det er noget, jeg ikke har gjort mig i i mange år. Men også fordi det er på tide, at jeg laver et comeback, skriver Gustav i dag i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Gustav om nyt samarbejde: Derfor valgte jeg Umut

Gustav har adskillige ikoniske reality-programmer på CV'et: 'For lækker til love', 'Divaer i junglen', 'Dagens mand' og 'Fangerne på fortet' for bare at nævne et udpluk af dem. Og det lyder til, at det kommende projekt kommer til at tage sin tid at lave.

- I dag vil jeg nyde min dejlige familie i fulde drag. For på mandag rejser jeg væk. Jeg kan desværre ikke afsløre, hvad der skal ske endnu. Men jeg kommer til at skulle undvære min elskede familie i noget tid, skriver han yderligere i opslaget til et billede af kæresten Niels "Mulle" og hunden Bella.

LÆS OGSÅ: Fie flytter for sønnens skyld: Her ligger vores nye hus Hvad det helt præcist er, han skal lave, holder han stadig tæt på kroppen, men mon ikke mandag er dagen, hvor vi finder ud af, hvordan reality-legenden vil indtage skærmen igen.

LÆS OGSÅ: For andet år i træk: Mystisk nedbrud i 'X Factor'