WHAT: Bjerrehuus og Philine er sammen på en øde ø

Et helt nyt tv-program ser dagens lys, og her kastes en række kendte danskere ud i deres livs udfordring.

Det succesfulde internationale adventure-reality format ‘The Island Celebrity’ kommer til Danmark. I ‘Øen VIP’ sættes otte kendte danskere i land på en tropisk øde ø, hvor de sammen skal overleve 14 dage – helt på egen hånd.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne scorer 23 år ældre fyr

Artiklen fortsætter under videoen af Oliver Bjerrehuus og kæresten Sofie.

Og der er god grund til at glæde sig til programmet alene på baggrund af deltagerlisten. Her ses nemlig Oliver Bjerrehuus, Philine Roepstorff, Mille Gori, Frederik Nonnemann, Sebastian Bull, Thomas Rode, Charlotte Bøving og Rune Glifberg.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor slog jeg op med Mikkel

Derudover deltager tre fotografer på lige fod med de kendte deltagere og skal indgå i fællesskabet for at overleve på øen.

Alle de kendte tager til øen med en personlig udfordring, historie og mission, men på øen er alle lige. Vi bliver dermed inviteret med til en hudløs ærlig portrættering, når modstand og drama rammer deltagerne i den mytiske kulisse, som øen udgør.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

Skal leve af naturen

Programmet kommer helt tæt på en flok mennesker, der skal håndtere overlevelse i sin reneste form. Deltagerne starter i vandet og må kæmpe sig ind til øen i Stillehavet. Herefter har de kun et minimalt forråd med til at klare sig de første 24 timer. Udover simpelt grej må de klare sig med det, som øen og naturen tilbyder dem uden hjælp fra udefrakommende.

'Øen VIP' sætter en gruppe kendte danskere under pres, når de i 14 dage fratages det moderne livs bekvemmeligheder og skal leve på en ø uden civilisation i Stillehavet.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Og det er både individet og fællesskabet, der udfordres i det nye programformat. For ingen kan overleve alene, og deltagerne vil være nødt til meget hurtigt at lære at samarbejde, skabe hierarkier og arbejdsgange – alt sammen noget som kan være svært, når otte store personligheder mødes i uvante rammer.

'Øen VIP' vil bestå af 8 programmer og får premiere på Kanal 5 og Discovery+ i starten af 2023.