WHAT: 5 ting, du ikke vidste om 'Bachelor'

Snart er det tid til, at de to fyrer skal vælge sin udkårne. Vi nærmer os nemlig finaleugen i 'Bachelor'. Vi har samlet et par 'fun facts' om dating-programmet.

Indtil videre har seerne kun været vant til at se flotte kjoler, lækker make-up og dates, der får en hver pige til at misundes.

Men virkeligheden er ikke altid, som man ser den på tv. Vi har samlet en liste over ting, du ikke vidste om 'Bachelor'.

LÆS OGSÅ: Pitzner raser: Beskylder Mai Manniche for plagiat

1 - Ægte roser

Der bliver uddelt en del roser i løbet af de otte uger, programmer kører. Og man kunne fristes til at tro, at de famøse roser bliver genbrugt. Men det gør de ikke. Det er ægte roser, og dermed også nye roser til hver ceremoni.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Rosa i tårer: Stolt af svigersønnen

2 - Ingen musik

Kvinderne hyggede sig i villaen. Og efter alle kom hjem til Danmark, er deres venskab kun vokset. Men inde i villaen måtte kvinderne ikke høre musik, fordi det kunne ødelægge optagelserne.

3 - Tidsfordriv

Når kvinderne ikke var på dates, skulle de slå en masse tid ihjel. Det gjorde de blandt andet ved at spille spil. Men måske har du også lagt mærke til, at Eva og Mette kalder hinanden for "momse". Det gør de, fordi de begge brugte tid på at strikke og løse krydsord. Det skriver TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder i chok over underretning: Har grædt og grædt

4 - Ananaskrukken

Du lægger nok ikke mærke til det. Men når kvinderne er på dates med de to fyrer, så har de forud for den romantiske seance trukket et ord fra "ananas-krukken". Ordene blev skrevet af alle kvinderne i villaet, og ordet skulle så indgå i deres samtale på daten. Fyrerne anede ikke, at ord-legen eksisterede.

5 - Mændenes bolig

I programmet ser man, hvordan kvinderne hygger sig og har det luksuriøst i deres overdådige villa. Men seerne får aldrig et indblik i, hvordan de to bachelorer bor. De bor nemlig i hver deres lejlighed, som lå 30 minutters kørsel fra kvindernes hus. Fyrerne måtte ikke tale sammen under hele opholdet. Det eneste tidspunkt, de udvekslede ord, var lige før en roseceremoni.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Venter barn med eks