Vil du på dit livs eventyr? 'Først til verdens ende' søger deltagere

TV2 søger nu makkerpar, der er klar til at komme først til verdens ende.

I morgen bliver det afgjort, hvem af de resterende makkerpar, der når først til verdens ende. Og det har været en sæson har været præget af corona og nogle dyre taxature. Men ikke mindst er TV 2 nu klar med endnu en sæson af det populære rejseprogram.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: ‘Først til verdens ende’-deltager i alvorlig ulykke

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Marianne og Lars fra sæson 2 fortæller om 'Først til verdens ende'.

Derfor søger de nu makkerpar, der er klar til at kaste sig ud i en kæmpe udfordring og et rejseeventyr uden sammenligning.

Hvordan vil I komme i mål, når I ikke må flyve? Når I ikke må lede efter genveje på telefon eller computer? Og I kun har et minimalt rejsebudget?

LÆS OGSÅ: SE HER: Få meget mere af 'Først til verdens ende'

I kan søge uanset om I er: Venner, eks-par, søskende, naboer, kollegaer, svigermor/svigersøn, fætter/kusine, forælder/barn, kærester, eller noget helt andet. Det vigtigste er, at I har et ganske særligt bånd og en fælles motivation for at drage afsted på denne rejse. 

Hvorfor drømmer I om at få denne oplevelse sammen? Har I brug for at udfordre hinanden, opleve hinanden, styrke hinanden, genfinde hinanden, er der noget i jeres forhold, I har lyst til at ændre, eller er der en helt anden grund? Og hvorfor har I brug for at rejse ud i verden sammen for at opnå dette?

LÆS OGSÅ: Tvillingernes livsændring i 'Først til verdens ende': Gid far havde set det

Hvis det lyder som noget for dig og en, du kender, så skynd jer at sende en ansøgning her.

Der er ansøgningsfrist mandag den 20. juni. Og for at kunne deltage, skal I kunne tage fri fra d. 21. oktober t.o.m. d. 11. december 2022 (med forbehold for ændringer af perioden).

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-Rakel afslører stor sorg: Kæresten døde