Vigtig opfordring fra Gustav: Det er hamrende farligt

I dag er vejret ikke til at spøge med, og det kræver en ekstra opmærksomhed på hinanden.

Den højeste temperatur, som er målt i Danmark, er 36,4 grader i Holstebro i 1975. Og med chance for at stikke den i dag, kommer Gustav Salinas nu med en vigtig opfordring.

- Kære venner. Til alle jer, som har bedsteforældre, sørg nu for at ringe til dem og sig til dem, "Drik rigeligt med væske". Jeg mener det helt seriøst, for det bliver sindssyg varmt i dag, fortæller han på Instagram.

Artiklen fortsætter efter video, med vejrvært Ellen Nybo.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard advarer mod ny trend

Gustav deler rådet, da han selv har en bedsteforælder, der ikke husker særlig godt længere.

- Min mormor glemmer f.eks. tit at drikke vand. Ældre mennesker har en tendens til at glemme sådan nogle ting, og det er faktisk hamrende farligt, når det er så varmt, hvis de ikke får nok vand. Husk det!

LÆS OGSÅ: Sofie-Mai forklarer: Selvfølgelig tænker jeg på Teitur

I tårer

Da Gustav Salinas tidligere på dagen gav sin mormor et kald, for netop at fortælle hende ovenstående, blev det en noget anden samtale end forventet.

- I røret har jeg en grædende mormor, som ikke aner, hvor hun befinder sig. Hun siger til mig, at hun er blevet taget til fange, og at hun er helt sikker på at dø. Jeg ved jo godt, at hendes hukommelse er ved at forsvinde, men det er svært for mig at acceptere, at hun er syg, skriver han i dag i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Gustav og kæresten i lykkerus: Udvider familien

Gustav er meget tæt med sin 94-årig mormor og har aldrig været bleg for at dele ud af forholdet på sine sociale medier.

Og selvom han har en mission, der er meget vigtig for ham; At gøre Danmark sundere. Erkender han, at det ikke er alt, han har kontrol over.

- Igennem hele mit liv har jeg altid kunne styre alt. Men lige nu føler jeg mig meget magtesløs, skriver 32-årig sundhedscoach i opslaget.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Besvimede under roseceremonien

Læs det rørende opslag herunder: