Vanvittig bryllupskage: Flere ‘Bagedyst’-stjerner samlet til fest

Flere 'bagedyst'-venner er med til Jasmin og Niclas' bryllupsfest

Jasmin Gabay kendt både som finalist i 'Den store bagedyst' og som deltager i 'Melodi Grand Prix' i 2019 blev i dag gift med jazzmusikeren Niclas Bardeleben. Parret blev allerede borgerligt viet sidste år på rådhuset, men havde gemt den store bryllupsfest til i år.

Artiklen fortsætter under videoen af bryllupsfesten for Laila Friis-Salling og Mads Madsen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Skal alligevel på bryllupsrejse 

Og fest må man sige, der er lagt op til. Flere af parrets gæster har lagt en forsmag ud på de sociale medier af, hvad den store dag byder på. Dagen er for Jasmin startet i selskab med hendes otte brydepiger, som har gjort sig klar sammen i smukke omgivelser.

Parret er gift under åben himmel på et af årets flotteste solrige dage, og dynget med konfetti formet som hjerter. Efter vielsen blev brudekagen nydt, og det var bagedyst-kollegaen Emil Obel, der stod for kagen. Og her var der igen ikke sparet på noget.

LÆS OGSÅ: Kristian Bech tilbage på tv: Jeg anede det ikke selv

Annemette Voss, der også er kendt fra DR-programmet, har delt et billede af den smukke kage.

- Simpelthen den smukkeste og mest velsmagende bryllupskage, jeg længe har set. Emil, min ven, du er og bliver en magiker, skriver Annemette om kagen.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza: Genforenet med morfar

Artiklen fortsætter under billedet.

Fortjener den bedste dag

Jasmin og Niclas fortjener ligesom alle andre brudepar et helt fantastisk bryllup, men for parret er denne dag nok en tand mere betydningsfuld. Parret har nemlig ikke haft det nemt det seneste år.

Parret blev den 7. juli 2021 forældre til Elias, men fødslen var også forbundet med nervøsitet.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Irina Olsens nye tv-program

Jasmin og Niclas fandt nemlig allerede ved en rutineskanning i 20. uge ud af, at ikke alt var, helt som det skulle være, med det ønskebarn, Jasmin bar i maven. Skanningen viste en uregelmæssighed omkring drengens nyre, men selv efter flere undersøgelser kunne lægerne ikke sige præcis, hvilken form for misdannelse der var tale om, eller hvad det ville betyde for deres barn.

- Beskeden var, at vi måtte vente, til han blev født, og det plantede jo en enormt stor usikkerhed i os, som allerede inden hans fødsel skabte stor uro og bekymring for os begge to, fortæller Jasmin, der også er mor til Jonathan på seks år fra et tidligere forhold, til Alt.dk.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde om 'X Factor': Det er en gave

Da lille Elias endelig kom til verden, viste det sig, at han er født med tre nyrer i stedet for to og har en underliggende nyresygdom, der betyder, at han skal være i konstant behandling med penicillin for at forebygge urinvejsinfektioner, der kan være farlige for ham.

Især Niclas blev ramt hårdt og gik kort efter fødslen ned med en depression.

LÆS OGSÅ: Efter dødsulykke: Tv-par er blevet forældre igen

I dag har parret kæmpet sig ovenpå igen, og de kan derfor fejre deres bryllupsfest med alle deres venner og familie.