UUH: Caroline Wozniaki viser maven frem

Den pensionerede tennisstjerne er gravid med termin i juni.

30-årige Caroline Wozniaki er gravid og har termin i juni. Det afslørede den pensionerede tennisstjerne på Instagram i februar, hvor hun også kunne fortælle, at hun og manden, den tidligere NBA-basketballspiller, 38-årige David Lee, venter en lille pige.

Siden offentliggørelsen har Caroline dog ikke delt særlig mange graviditetsrelaterede billeder - indtil nu.

LÆS OGSÅ: Gravide Caroline Wozniaki skadet på skiferie

Nu deler den efterhånden højgravide Caroline nemlig et sødt billede kun iført sports-bh og tights, hvor den store mave i den grad for lov til at shine.

Også David Lee delte for et par uger siden et billede af ham selv og fruen. I anledning af sin 38-års fødselsdag poserede han og Caroline på en smuk strand, og her får maven også lov til at være midtpunkt.

LÆS OGSÅ: Teitur afslører nye detaljer om bruddet med Christel

Gravid med leddegigt

Carolines graviditet har dog ikke kun været en dans på roser. I en alder af 28 år blev tennisstjernen diagnosticeret med leddegigt, blot måneder efter, hun havde vundet Grand Slam-turneringen Australian Open. Leddegigt er i sig selv ikke farligt for graviditeten, men det er vigtigt, sygdommen holdes i skak op til.

- Jeg havde en lang snak med min læge, og sammen lagde vi en plan for min graviditet, fortalte Caroline tidligere på året, da hun deltog i et digital arrangement med Gigtforeningen.

- Heldigvis blev jeg gravid ret hurtigt og har haft en fantastisk graviditet. Min sygdom er gået mere i ro – det sker nogle gange for gravide kvinder med leddegigt. Jeg håber, det fortsætter, men min læge har også advaret mig om, at når jeg har født, kan jeg få et tilbagefald, men det må vi bare tage, som det kommer.

LÆS OGSÅ: Wozniaki søger ny hjemmebane: Luksushyblen er for stor

Heldigvis ser alt ud til, at Carolines graviditet er gået godt, og nu nærmer den kommende mor sig med hastige skridt sin terminsdato. Og netop på grund af sygdommen er hun også blevet observeret mere end normalt.

- Jeg vidste, at jeg gerne ville være gravid, men jeg bekymrede mig for, om jeg kunne gå igennem en graviditet, eller om jeg skulle være obs på nogle særlige ting. Nu bliver jeg holdt under tæt observation af hospitalet, har hun fortalt Gigtforeningen.

Carolines blog kan du læse meget mere om livet med leddegigt.

Se de fine billeder nedenfor:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki)

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af David Lee (@davidlee)

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om Caroline Wozniaki