UPS: Kim Kardashian i stor modvind

Kim Kardashian er endt i lidt af et uvejr.

Hun har gjort det før, og nu gør hun det igen: Kim Kardashian West har i en række billeder på Instagram iført sig smykker, der symboliserer Gud.

Kim bærer i billedserien - der er stylet og taget af fotografen Sita Bellan - store øreringe med det hinduistiske tegn Aum. Et tegn, der symboliserer Gud. Og det er netop disse øreringe, der har skabt ballade.

- Stop kulturel appropriation, skriver en følger og henviser til den indiske kultur, mens en anden følger trop

- Min religion er ikke din æstetik, helt seriøst?!

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian svarer igen efter chokerende rygter

Aum bruges oftest for at understrege, at man tilhører religionen, og det er det, der har fået Kims følgere til at sige fra. Kim identificerer sig nemlig som kristen og blev i 2019 døbt i Armenien under en rejse med sine børn og storesøsteren Kourtney Kardashian.

LÆS OGSÅ: Se boligen: Her bor de i 'Prince Charming'

Fra Kimono til SKIMS

Hvis man synes, historien virker bekendt, er det måske fordi, det ikke er første gang, Kim er blevet anklaget for kulturel appropriation. Tilbage i 2019 afslørede hun, at navnet på hendes kommende shapewear-kollektion var 'Kimono', hvilket fik bølgerne til at gå højt. Selv borgmesteren i den japanske by Kyoto skrev i et personligt brev adresseret Kim, at han håbede, hun ville ændre navnet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Khloé Kardashian slår Kylie Jenner

Der skulle ikke mange overvejelser til, og lynhurtigt offentliggjorde Kim, at hun havde ændret navnet til 'SKIMS'. Det var måske en god idé, for salget er siden da gået over al forventning. Kombineret med hendes makeup-brand KKW Beauty og indtægterne fra 'Keeping up with the Kardashians' har SKIMS gjort Kim til milliardær.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Se billederne af Kim og smykkerne nedenfor:

LÆS OGSÅ: Så meget tog Kylie på under graviditeten

LÆS OGSÅ: 'Toppen af poppen'-sangerinde hitter med ny EM-sang