Foto: Discovery+
Foto: Discovery+

Unge mødre afslører nyt samarbejde

Selvom de blev uvenner over at starte virksomhed sammen, så kaster de sig nu igen ud i et projekt.

I 'De unge mødre' har man kunnet følge 22-årige Julie Elgaard og 25-årige Cæcilie Hansen, som begge bor i Viborg. De to blev veninder og startede en webshop med tøj sammen. Kort efter starten på det, der skulle være deres iværksætterdrøm, gik drømmen dog i vasken. Det samme gjorde venskabet.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Geggo indrømmer, at hun fortryder sin brystoperation.

– Cæcilie er ikke længere en del af webshoppen, for vi har valgt at gå hver for sig. Det er sindssygt svært for mig at forklare, hvad der præcis gik galt, og jeg tror også, vi har meget forskellige syn på, hvad der gik galt, og det skal der også være plads til, lød det dengang fra Julie.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stort skridt

Giver det et skud mere

Nu er de to dog ikke alene venner igen, de har også endnu en gang slået pjalterne sammen omkring et fælles projekt.

- Det er så vildt endelig at kunne offentliggøre, hvad vi har puslet med den sidste måneds tid. Hver anden torsdag kan I nu lytte til os enten i bilen, i høretelefonerne, på computeren eller på din smartphone - vi har nemlig startet en podcast sammen, skriver de begge på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitystjerne åbner op om forhold til Burhan G

- Hvad podcasten mere præcis går ud på, kan I finde ud af ved at lytte til første episode, som er et bette intro afsnit, der faktisk ligger tilgængeligt LIGE NU!

Man kan høre hele første afsnit af 'De unge mødre'-deltagernes podcast HER.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cæcilie Hansen (@caeciliehansen)