Foto: Discovery+
Foto: Discovery+

Ung mor taler ud om brud: Det gik stærkt

Cæcilie er blevet alene med sine tre børn, og nu fortæller hun om bruddet.

I samtalepodcasten 'Ja, og hva' så?' kan man høre de to 'De unge mødre'-deltagere og veninder Julie Elgaard og Cæcilie Hansen tale om forskellige emner. I denne uges afsnit snakker de frit fra leveren og kører podcasten som en løs samtale mellem de to.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers Poulsen gik imod Maschas ønsker til brylluppet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mascha Vang fortæller om sit bryllup.

Normalt optager de podcasten hjemme hos Julie, men i denne uge er det hjemme i Cæcilies nye stue. Der er nemlig sket en kæmpe omvæltning for den unge mor, som netop er blevet single.

- Det der er sket er, at jeg er gået fra Kasper, eller vi er gået fra hinanden, og det er faktisk gået ret hurtigt, men jeg skal nok også være ærlig og sige, at det har været undervejs i noget tid, fortæller Cæcilie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe afslører abort: Føler mig skyldig

- Som det er lige nu, så er mig og Kasper gode venner, der er ingenting der. Vi er begge meget fokuserede på børnene, og at det skal være nemt, og at de skal kunne mærke det så lidt som muligt. Så indtil videre er det gået ret gnidningsfrit, selvom det er gået freaking hurtigt. Altså, du var med mig ude og se huset tirsdag i sidste uge, torsdag fik jeg nøglen, og det er tirsdag i dag, og nu sidder vi her, siger hun til Julie.

- Det skal lige siges, at huset, der blev overtaget, skulle gøres rent, det skulle gøres rigtig meget rent, tilføjer Julie.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor er blevet skilt

Snakker pænt til og om hinanden

Cæcilie fortæller, at hende og Kasper har aftalt at have deres 4-årige tvillinger, Mynthe og Valdemar, som en 7/7 ordning med skiftedag mandag, mens Cæcilies datter Sophia fra et tidligere forhold bor hos hende.

- Jeg håber, mig og Kasper kommer til at have det så fint med hinanden, som vi har det nu. For det kommer et hundrede procent til at gøre det nemmere for Valdemar og Mynthe, at vi snakker pænt til hinanden og om hinanden. For ellers tænker jeg, det lynhurtigt kan blive noget rod, fastslår Cæcilie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører hård barndom: Seksuelle overgreb og selvmordstanker

- Man skal jo huske på, at man har jo elsket hinanden rigtig meget på et tidspunkt. Kasper har jo en plads i mit hjerte, vi har jo valgt at få børn sammen, men det var også bare det rigtige tidspunkt at sige stop på.

Man kan høre mere om bruddet, og hvordan det går med Cæcilie og børnene efterfølgende i podcasten HER.