Julie Elgaard fra 'De unge mødre'. Foto: Privat
Julie Elgaard fra 'De unge mødre'. Foto: Privat

Ung mor springer ud som YouTuber

Nu kan man se endnu mere til den unge mor, der venter sit andet barn.

'De unge mødre'-deltageren Julie Elgaard venter sit andet barn, men hvor mange måske begynder at skrue ned for arbejdet, så har Julie søsat et helt nyt projekt.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo jubler: Far igen

Artiklen fortsætter efter videoen med Sabrina fra 'De unge mødre', der laver zombiedukker

- Herhjemme er der ikke langt fra tanke til handling, men lige præcis det her har jeg faktisk overvejet længe efterhånden. Idéen var ikke min, den kom faktisk i indbakken for længe siden. Sidenhen er idéen kommet flere gange, og jeg synes faktisk, at den var GOD! Så nu har jeg simpelthen lavet min første YouTube-video, skriver Julie på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Gravid!

- Første video er en vlog fra vores tur til København. Der er helt klart plads til forbedringer, og af en eller anden mystisk årsag, så var det meget sværere at filme dertil end herinde på min profil. Men alt nyt kan være svært i starten, og jeg elsker at lære og forbedre mig! Så jeg håber, I vil tage godt imod den, og at I har lyst til at følge med derinde.

LÆS OGSÅ: Jackie taler ud om graviditetsjoke

Julies plan er at lave forskellige vlogs og inspirationsvideoer, hvor hun har mulighed for at gå mere i dybden end på Instagram.

Se den første video herunder: