Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid

En tur til lægen blev lidt af en mavepuster for den unge mor.

Igennem længere tid har Nanna Ragnhild fra 'De unge mødre' og kæresten Stefan ønsket sig et fælles barn, men selvom de har prøvet, har de ikke haft held med projekt baby endnu. Nanna har taget sine følgere på Instagram med på rejsen, og hun har været meget åben omkring, at det er en kamp for dem.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

Nu har hun dog fået en hård besked fra sin læge, som ikke er nem at dele med følgerne, indrømmer hun. Lægens melding overraskede nemlig den unge mor.

- Jeg følte mig faktisk sikker på, at PCOS var synderen. Der var så mange lighedstegn i forhold til symptomer og det faktum, at jeg aldrig har været gravid før (eller siden) Malucca, selvom jeg aldrig har beskyttet mig på trods af nogle virkelig heftige skank-år. Det er selvfølgelig kun godt, at jeg ikke har avlet på livet løs som uansvarlig teenager, men jeg har altid haft følelsen af, at jeg ikke kunne blive gravid, skriver Nanna på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WOW: Overvejer Kris Jenner at tage Caitlyn Jenner tilbage?

- Netop af den grund og den undersøgelse, der havde vist Ditlev, at han var blevet steril, var det også MEGET chokerende for mig at få at vide af lægen dengang, at min enormt voldsomme kvalme-syge ikke alligevel var en dødelig sygdom (som jeg var overbevist om, for NØJ jeg har aldrig haft det så elendigt; jeg besvimede endda et par af gangene), men blot et lille hjerte, der lå og blinkede inde i min livmoder. Det var helt utænkeligt og dog så livsbekræftende.

- Anyways, jeg tog jer med ind, da jeg påbegyndte min undersøgelses-rejse, og da jeg fik det svar, at jeg bare skal tabe mig, hvad der svarer til min halve farmor, så blev jeg så flov! Ikke oppe hos lægen eller gynækologen, men fordi jeg nu blev nødt til at fortælle den ”dom” til jer. At jeg simpelthen bare er for tyk til igen at skulle måtte blive mor på et tidspunkt. Det ramte mig virkelig.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager: Eksperterne undskyldte bagefter

Træt af "kun at være fed"

Selvom Nanna er flov over at skulle fortælle sine læsere om lægens dom, så modtager hun dog stor ros for sin ærlighed og opbakning i kommentarsporet.

Hun slutter da også sit opslag med en opsang til sundhedsvæsenet, for den unge mor er træt af, at overvægt ifølge hende er det eneste mærkat, som sundhedsfolket sætter på en som patient, når man henvender sig.

- Det er seriøst en af grundene til, at jeg aldrig opsøger læge med noget som helst, for jeg er jo helt sikkert ”kun fed”, og det behøver jeg ikke et fremmed menneske til at fortælle mig, slutter hun.

Se hele Nannas opdatering herunder:

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nanna Eliasen (@nannaragnhild)