Foto: Discovery+
Foto: Discovery+

Ung mor måtte ringe 112: Det fossede ud med blod

Den unge mor er nu indlagt på hospitalet.

'De unge mødre'-deltageren Cæcilie Hansen oplevede i går det, hun selv beskriver som en voldsom hændelse. Og det endte da også med at sende hende på hospitalet, hvor hun nu er indlagt og bliver undersøgt.

LÆS OGSÅ: Efter tragisk dødsfald: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører stor beslutning

Artiklen fortsætter efter videoen.

- Jeg sover hver nat med mit smartwatch, og morgenen efter kan jeg altid se, hvordan natten har været. Den sidste uges tid har jeg fået 3-4 notifikationer hver nat om, at min puls har været under 40 SPM i mere end 10 minutter, skriver Cæcilie i et opslag på Instagram og fortsætter:

- Da jeg så i går var på arbejde, tog jeg fat i sygeplejersken, for at høre hende ad - selvfølgelig med et smil på læbet, for Google havde forsikret mig om, at det bare var et sundhedstegn, og at jeg helt sikkert bare var kommet i pisse god form. Hun anbefalede mig dog at vende det med min læge, bare for en sikkerheds skyld.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

Det fossede ud med blod

Men bedst som Cæcilie havde fået besked på, at hun skulle kontakte sin læge, så skete der noget så voldsomt, at hun blev tilset af en læge, hurtigere end hun havde regnet med.

LÆS OGSÅ: Linse taler ud om Ukraine-tur: Troede jeg skulle dø

- Ungerne og jeg havde set film og hyggede os, hvorefter jeg får den fantastiske idé, at gøre rent ude på badeværelset, mens der er ro inde fra sofaen - imens jeg går rundt ude på badeværelset, bliver jeg svimmel og meget utilpas, og så er der sort, skriver Cæcilie og fortsætter:

- Det næste jeg husker, er at jeg vågner op ude på køkkengulvet. Som om at jeg bare havde lagt mig til at sove der. Jeg vågnede op helt panisk, dels fordi jeg huskede ikke at have puttet børnene, men også fordi der var en pøl af blod på køkkengulvet, og det fossede stadig ud, både fra øjet og ovenfra hovedet.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Uenighed mellem Fie Laursen og Tobias

Herefter var Cæcilie heldigvis klar nok i hovedet til at få ringet 112 og fik ringet efter en til at kunne tage børnene, selvom det hele var ret tåget. Hun har ingen idé om, hvor længe hun har været bevidstløs, men nu er hun indlagt og håber på, at de finder ud af, hvorfor hun besvimede.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cæcilie Hansen (@caeciliehansen)