Nanna. (Foto: Janus Nielsen)
Nanna. (Foto: Janus Nielsen)

Ung mor indrømmer: Jeg var aldrig forelsket i ham

Forholdet mindede mere om sugardating end den helt store kærlighed, lyder dommen over hendes barns far.

Allerede i 'De unge mødre' kunne man følge Nanna Ragnhild Eliasens forhold til Ditlev gå op og ned. Til at starte med var de kærester og tilsyneladende lykkelig forelsket, men under overfladen lurede der allerede dengang noget mere, afslører Nanna i en omgang sandt eller falsk på Instagram. Her fortæller hun åbent om forholdet til Ditlev nu og dengang.

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean

"Du var oprigtig forelsket i Ditlev dengang I var sammen.", lyder en af påstandene, og hertil svarer Nanna overraskende: Falsk!, hvorefter hun uddyber.

- Jeg var ung. Og jeg var endnu yngre oppe i hovedet. Jeg havde så mange issues med mig selv og verden. Jeg var på kontanthjælp, og det var bare det, jeg ville med mit liv - ikke lave noget og leve for 5000 om måneden. Så lærte jeg Ditlev at kende, som ret hurtigt købte dyre gaver til mig (den nyeste iPhone, LV tasker, bryster osv.). Vi tog på ture sammen til Oslo, og pludselig følte jeg bare, jeg kunne opleve meget mere, og verden bød på andre ting og muligheder med ham tæt på, fortæller Nanna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

- Og jeg tror egentlig bare, at Ditlev gerne ville have en ung kæreste igen, for der var virkelig ikke noget forelskelse eller kæresteri mellem os. Vi var ret meget en form for sugardating forhold. Vi var sammen i 6 måneder, inden jeg blev gravid, og vi var maks sammen 6 gange. Det passede med en gang i måneden, når han blev lidt for nærig. Jeg var virkelig en meget ung, naiv og dum gås.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet

Hun erkender, at det pludselig bliver en meget ærlig story, der kommer tættere på, end hun havde regnet med.

- Men det var sådan, det var. Pludselig var jeg gravid mod alle odds. Han var erklæret steril, og jeg var for første gang i mit liv fuldt beskyttet i form af regelmæssig og korrekt brug af hormonpræparater - og så vores yderst sjældne kønslige omgang, afslører hun og understreger, at det var et kæmpe chok.

- Skal jeg være helt ærlig, så vægtede jeg faktisk at få et barn med ham, fordi min tankegang dengang var "man får alligevel ikke børn med dem, man bliver sammen med, og det er da bedre, mit barn får en far, der prioriterer forsikringer, end en på min egen alder, der kun bruger penge på coke". Hooooooooold nu kæft. At jeg overhovedet kunne finde ud af at binde mine egne snørebånd, det er ret fænomonalt, synes jeg nu.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne single: Derfor gik det ikke