Martinna, Mikkel, Milan og Elliot (Foto: Discovery Networks Danmark)
Martinna, Mikkel, Milan og Elliot (Foto: Discovery Networks Danmark)

Ung mor i stort vægttab: Det har været det letteste

Billederne viser, at der er blevet en del mindre af Cellina Martinna. Hun har fundet sin egen måde at smide nogle kilo på, og det har hverken været surt eller hårdt.

Som så mange andre er i denne tid med en coronapandemi, der bestemmer reglerne, så er 27-årige Cellina Martinna også blevet meget glad for at gå lange ture. Gåturene er en af grundene til, at hun nu har opnået et synligt resultat med sit vægttab.

27-årige Cellina Martinna er kendt fra 'De unge mødre' og er mor til tre drenge: Milan, Elliot og Luca.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

- Det har taget mig 13 uger at komme hertil, og det har uden pis været de bedste og letteste uger nogensinde! Jeg har nemlig stadig spist. Bare mindre, end jeg plejer, og så har jeg gået latterligt mange kilometer med Luca i barnevognen, fortæller hun i et opslag på Instagram.

For hende har dét været den rigtige opskrift på at smide nogle kilo, og nu siger vægten altså minus otte kilo.

LÆS OGSÅ: CHOK: Katerina Pitzner anholdt

I opslaget på Instagram kan man se, hvordan Celinna Martinna så ud for 13 uger siden, og hvordan hun ser ud i dag.

- På billedet til højre var jeg så hård ved mig selv og talte virkelig grimt om og til min krop, og det tog mig virkelig lang tid at tage bare ét billede af mig selv, som jeg ikke hadede, indrømmer hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Klovn vender tilbage

Men efter sin succes med vægttabet har hun fået det meget bedre i sin krop, og selvtilliden er vendt tilbage for fuld power. Den unge mor fortæller, at det vigtigste for hende er at være sund og glad.

- Fuck strækmærker, flad røv og lange patter. Det følger med at have tre børn. I hvert fald for mit vedkommende, skriver hun ærligt.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne skriver sexnovelle