Ung mor i ny kamp: Min datter skal nok komme hjem

Sandra er ikke i tvivl om, at datteren nok skal komme hjem igen.

Annemarie Wessel Engell bedre kendt som Sandra i 'De unge mødre' kæmper fortsat for en hjemgivelse af sine to børn, som blev tvangsfjernet tilbage i foråret 2020.

Artiklen fortsætter under videoen af Q&A med Simone og Maria fra 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne smider bombe på den røde løber: Skal skilles! 

Sandras børn bor lige nu i plejefamilie, hvor hun lige nu kun besøger datteren Mynthe, men det er ikke nok for den unge mor.

- Jeg har for anden gang sat gang i kampen for en hjemgivelse. Og denne her gang kæmper jeg heldigvis ikke alene, jeg har min fantastiske kæreste, der uden overhovedet at have kendskab til Mynthe allerede nu har vist mere farpotentiale, end hendes rigtige far nogensinde har gjort, skriver Sandra i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har fået sin første rigtige løn: Det har hun købt for pengene

Sandra er ikke i tvivl om, at parret sammen står stærkere.

- Jeg er så taknemlig for den måde, han har tacklet hele min situation på. Og alt det, der forgår. Han er fantastisk, og jeg er så lykkelig sammen med ham. Han bliver den bedste far, og med opbakning fra ham og hans familie kan tingene intet andet end at lykkedes. Mynthe skal nok komme hjem, er Sandra sikker på.

Sandra har primært fokus på datteren, da hun kun nåede at have sin søn én måned efter fødslen, og i dag ser hun ham ikke. Hvorfor Sandra ikke ser sin søn, ønsker hun ikke at uddybe.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt kærlighedsprojekt