Cellina Martinna, Mikkel og sønnen Milan. Foto: Janus Nielsen
Cellina Martinna, Mikkel og sønnen Milan. Foto: Janus Nielsen

Ung mor i kovending: Vores børneflok skal starte i skole

Cellina Martinna har ombestemt sig.

Cellina Martinna kendt fra tv-serien 'De unge mødre' har i fællesskab med sin søster, som hun bor i familiekollektiv med, taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: Linse rejser tilbage til Ukraine: Der er brug for mig

Artiklen fortsætter under videoen af Bubber og familien i cirkus Arena. 

LÆS OGSÅ: WOW: Philip May i vildt vægttab

- Her kommer en sætning, som jeg aldrig troede skulle komme fra min mund. Vores lille børneflok skal starte i skole efter sommerferien, skriver Martinna i et opslag på Instagram.

Indtil videre har hun og søsteren Melanie både hjemmepasset og hjemmeskolet deres børneflok på seks børn, hvoraf fire af dem er skolebørn. Men nu er der en skole, der passer ind i deres livssyn.

LÆS OGSÅ: What: Ung mor betaler datter for billeder

- Vi har nemlig fundet den helt perfekte friskole til vores børn. Vi troede ikke, det var muligt, at en skole kunne leve op til de forventninger og ønsker, vi har til en skole, og det er derfor totalt et drømmescenarie. Vi har altid drømt om en skole, hvor børnene kunne komme i det omfang, der passer ind i hver enkelt familie og for det enkelte barn. Og her bestemmer vi forældre selv, hvor mange dage om ugen, børnene skal i skole, og skoledagene er kun på 3 1/2 time, forklarer Martinna og uddyber om skolen:

- Friskolen kører udelukkende med projekter og ikke fag. Fokus er mest af alt på børnenes trivsel og modning. Jeg er simpelthen helt vild med det. Vores børn elsker at være sociale og lege med andre børn, så det er virkelig en god løsning for os. Derudover er det en lille skole, som ikke er opdelt i klassetrin, så børnene kan være sammen og mødes på kryds og tværs af aldre. Forældre må også deltage alt det, de vil, og det er særligt Mikkel meget glad for.

LÆS OGSÅ: Fie og Boris dybt uenige: Har cuttet kontakten

Ifølge Martinna glæder børnene sig til deres nye hverdag.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Cellina Martinna (@cellinamartinna)