Ung mor har fået svar: Derfor bliver jeg ikke gravid

Parret har kæmpet med barnløshed i tre år, men nu har de endelig svaret på deres udfordring.

Nanna Ragnhild og kærester med Stefan Hansen har kæmpet i tre år for en vellykket graviditet, men det er endnu ikke lykkedes parret at få deres ønskebarn. Nu har de endelig svaret på, hvorfor det ikke har fungeret, det deler den tidligere deltagere af 'De unge mødre' på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor forklarer: Derfor er vi stadig gift

- Svaret var: Nedsat sædkvalitet, skriver Nanna kort i et opslag og uddyber:

- Den havde vi egentlig ikke set komme, da han (Stefan red.) blev testet, nogle år forinden jeg mødte ham, og der var alt “fine and dandy”. Vi (nok mest mig lige nu) ser det positive i det ved, at hvad en masse af jer skønne følgere har fortalt mig, så er det nemmest, når det er mandens, der driller, skriver Nanna.

LÆS OGSÅ: Færøske Kári overrasker dommerne i '6 Chair Challenge'

Parret har besluttet at få en samtale med deres læge og endnu en test.

- Jeg har med små skridt taget jer med ind i den her del af vores liv, og jeg oplever den vildeste opbakning samt interesse for det, fordi så mange kæmper med barnløshed og det at blive gravide, så da han (Stefan red.) fik svaret i går, måtte vi også lige tale om, hvorvidt jeg måtte dele det. Han er ikke offentlig, som jeg, og jeg ville have fuld respekt for, hvis ikke han var okay med det, så jeg håber også, at han kun møder en masse medvind nu her, hvor jeg deler dette, skriver Nanna om sine tanker bag opslaget.

Nanna har stor gavn af at dele sin historie, da hun modtager en masse råd og erfaring fra andre i samme situation.

LÆS OGSÅ: 'Løvens hule'-par forklarer: Derfor ringede vores mor til Jesper Buch

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Lisbeth: Sådan reagerede min krop på medicinen