Ung mor har fået fedmeoperation

Efter flere år med en vægt, der er gået op og ned, har den unge mor nu taget en stor beslutning.

I fem år kunne seerne på godt og ondt følge med i livet hos Louise Brylle Schmidt og børnene Mads og Julie frem til 2018. I de seneste år var manden Jesper og deres fælles søn, Mattheus, også med i reportageserien, men efter parrets bryllup stoppede de i serien, og man har siden kun kunnet følge dem sparsomt igennem de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Nu lukker Louise dog atter folk helt tæt på via sin Instagram, hvor hun åbent fortæller om et drastisk valg, hun tog for godt og vel en måned siden.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg igennem 2-3 år har taget rigtig mange kilo på. Jeg har alle dage kæmpet med de forbandede kilo og forsøgt den ene slankekur efter den anden. Men jeg må erkende, at jeg ingen rygrad har eller viljestyrke nok til at holde en kur. Når jeg var sulten, gik det hele i stykker for mig, derfor tog jeg en vild beslutning. Jeg fylder 30 år næste måned, og det skulle være nu, jeg skulle gøre noget godt for mig selv, skrev Louise på Instagram for to uger siden og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

- Jeg har for 14 dage siden fået lavet en GS (gastric sleeve, red.) operation. En vild rejse jeg allerede har begyndt og en minimave, jeg er igang med at lære at kende. Der er allerede røget nogle kilo, og jeg er vildt tilfreds indtil videre. For nogle er det et tabu at snakke om, at man får sådanne en fedmeoperation og for andre ikke.

Det er nu en måned siden, Louise fik foretaget sin operation, og hun har via en spørgerunde svaret på alle sine følgeres spørgsmål omkring det drastiske valg. Her afslører hun blandt andet, at hun selv har betalt operationen, som kostede 35.400, ud af egen lomme, og hun fik den foretaget i Tyrkiet.

Forud for operationen vejede Louise, som er 173 cm høj, 95,5 kilo, og hendes mål er at komme ned og veje mellem 65 og 70 kilo.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’