Ung mor forsvarer Fie: Ville vælge hende som barnepige

Den unge mor har fået nok af folks negativitet, så nu går hun ind i kampen.

Det er kun én dag siden, Fie Laursen fødte sit første barn, og alligevel hagler folks meninger ned over hende på diverse debatforums og ikke mindst på Instagram, hvor hun selv har delt nyheden om sin graviditet og fortalt om fødslen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de nye kvinder i ‘De unge mødre’

Kort efter fødslen uploadede Fie det første billede af sig selv og sønnen, senere på dagen fortalte hun om fødslen i en række videoer, og om aftenen gik hun live fra hospitalet. Det har fået mange til at kritisere hende for at være for meget tilstede på Instagram. Nu får hun opbakning fra en måske uventet kant.

Den tidligere 'De unge mødre'-deltager Katherina Søborg, der kun alt for godt kender til at være i søgelyset omkring sin rolle som mor, tager bladet fra munden og forsvarer Fie på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om fødsel: Troede jeg skulle dø

- Om Fie Laursen, der nu er blevet mor. Jeg vil nævne, at jeg i videoer har set øjenkontakt, glæde, stolthed, kærlighed og omsorg mellem mor og barn. Der diskuteres om, hvorvidt man kan være en god mor med det erhverv, Fie har (pornostjerne, red.). Hendes erhverv har 0 at gøre med hendes evner som mor. 0. Og hvilken mor bander ikke en gang imellem, lyder det i opslaget, og Katherina fortsætter:

- Slap af, og lad hende lande i sin nye rolle. I disser, håner og nedgøre en nybagt mor!! Jeg ville til hver en tid hellere vælge Fie som barnepige, end en af jer negative, bitre, nedgørende, modbydelige, ondsindede, uempatiske mennesker.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager tiltalt for voldtægt mod sovende kvinde

En af følgerne spørger i kommentarfeltet Katherina, hvorfor hun har behov for at tage Fie i forsvar, og her falder svaret prompte.

- Fordi det negative fylder alt for meget. Jeg synes, der skulle fokus på det positive, som allerede ses nu!

LÆS OGSÅ: Stephanie afslører: Derfor bliver Cengiz kaldt Mads

Se hele Katherinas opslag herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Peter & Katherina (@dineminevores)