Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk

Ung mor er gået tilbage til fængslet eks

Til trods for vilde beskyldninger kan den unge mor ikke undvære sin mand.

Godt og vel otte måneder efter, de sagde ja til hinanden ved et intimt bryllup på rådhuset, kastede Natascha Linea Kaup Jensen og manden Mathias håndklædet i ringen, og Natascha offentliggjorde på sin Instagram-profil, at de skulle skilles.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree ramt af alvorlig sygdom

Efterfølgende har der floreret en del rygter og beskyldninger omkring deres forhold og brud, og den unge mor har da også selv pustet til ilden. Hendes nu tidligere veninde Luna Munk tog også bladet fra munden på sin Instagram og fortalte om sin oplevelse af Natascha Linea og Mathias' forhold, efter de havde været på besøg hos hende.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Karsten Ree fortæller, at han snart skal dø.

Her forlød det, at Mathias havde været voldelig overfor Natascha Linea, men det har den unge mor tidligere afvist. Hun har dog flere gange understreget på Instagram, at de to ikke er gode for hinanden, men nu har piben fået en anden lyd.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’ afslører nye regler: Store ændringer i programmet

Til et billede skriver hun på sin Instastory, at hun ikke kan stoppe med at elske Mathias, og at det er ham og hende mod hele verden. I en spørgerunde bekræfter hun efterfølgende, at hun atter er sammen med sin mellemste søns far. Her spørger en følger, hvorfor de er sammen igen.

- Vi elsker hinanden, og vi ønsker at få det til at fungere for ungernes skyld. Og vi vil altid elske hinanden, da mig og ham har et helt unikt og særligt bånd, som ikke kan brydes, svarer hun og uddyber:

- Fordi jeg elsker ham, og han elsker mig, og vi har aftalt, at vi skal få det til at fungere.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor fik jeg en abort

Sidder i fængsel

Lige nu må parret dog undvære hinanden, for Mathias sidder i fængsel og har gjort det i lidt over en måned, afslører Natascha Linea i samme spørgerunde. Her spørger en følger, hvorfor han sidder i fængsel.

- Det har jeg ikke lyst til at kommentere på, men det er ikke, som rygterne siger. Altså det er ikke på grund af vold mod mig eller stoffer, skriver hun og fortæller, at hun ikke ved, hvor længe hun skal undvære ham.

- Jeg kender datoen for, hvornår han skal i retten, og først der ved vi, hvornår han kommer ud, svarer Natascha Linea.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Noget tyder dog på, at Natascha Linea kan komme til at undvære sin mand igennem længere tid, hvis han har været varetægtsfængslet i over en måned. Ifølge domstol.dk varetægtsfængsles man kun efter de 24 timer, som politiet må tilbage holde en, hvis der er begrundet mistanke om, at den sigtede har gjort noget strafbart, som har en strafferamme på minimum et år og seks måneders fængsel, og anklagemyndigheden vil kræve over 30 dages fængsel. Man kan kun varetægtsfængsles i op til 4 uger, herefter skal dommeren på ny tage stilling til, om varetægtsfængslingen skal forlænges.

Til trods for adskillelsen er de to dog et par igen, og hun har slettet bruddet fra sin Instagram-biografi, hvor der nu igen står, at hun har været gift siden 11/12 2020.