(Foto: Marie Varming)
(Foto: Marie Varming)

Ung mor drømmer om at blive skuespiller

Nadia Shila forfølger sin drøm.

Nadia Shila Petersen, der er kendt fra 'De unge mødre', udlever lige nu 'The American Dream'. Efter flere år i USA har hun taget springet ud i drømmen som skuespiller, og det går ifølge hende selv ret godt.

LÆS OGSÅ: WOW: Så lidt vejer Amalie

Artiklen fortsætter under videoen af Camilla Framnes fra 'De unge mødre'.

- Første headshots er lavet, fem auditions er lavet og et veloverstået møde med en commercial agent, skriver Nadia Shila til sit første opslag om, at hun følger drømmen om at blive skuespiller.

LÆS OGSÅ: Ung mor springer ud som YouTuber

Ifølge Nadia Shila er det ikke en nem opgave, men det går allerede godt.

- Jeg må sige, at jeg er overrasket over, at han (agenten red. ) gerne vil arbejde med mig. Han sagde, at jeg er meget unik. Så haters det kan måske være til min fordel, at jeg er "grim"... Hvem ved?, skriver Nadia Shila, der fortsat er meget omtalt på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: WOW: Så tæt kommer man på ung mors fødsel

Det har også fået Nadia Shila til at specificere processen.

- Casting directors kigger mellem 1000-3000 submissions igennem og udvælger mellem 10-50, de kalder til auditions. Derefter callbacks. Det er en verden, hvor det er et hit eller miss. Jeg har i denne uge alene fået seks auditions (fik to mere i går), det er ret godt gået uden en agent og kun med headshot og slateshot, tilføjer Nadia Shila i et andet opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Sådan fortalte jeg Morten, at jeg er gravid