(Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)
(Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

Ung mor bliver en del af hjemmeværnet

Den unge mor har taget en stor beslutning, som nu er ført ud i livet.

I mange år kunne seerne på godt og ondt følge med i livet hos Louise Brylle Schmidt, manden Jesper, og børnene Mads, Julie og Mattheus. Men i 2018 valgte familien at forlade reportageserien. Siden har nysgerrige følgere kunnet følge med i Louises liv på Instagram, hvor hun både deler ud af hverdagen og sit store vægttab.

SE ALLE BILLEDERNE: Fra Mascha Vangs bryllup

Sidste år fik hun nemlig en gastric sleeve fedmeoperation, og siden da har hun tabt sig 40 kilo. Nu har hun en aktiv livsstil med træning og sund kost, og hun kan slet ikke få nok af at bruge sin krop. Det er en af grundene til, hun har taget en stor beslutning og i denne uge er trukket i trøjen.

- Det var en stor dag for mig i dag, jeg glæder mig til at være en del af Hjemmeværnet og alt det, som følger med som frivillig, skrev hun tidligere på ugen på Instagram, og overfor Realityportalen forklarer hun sin beslutning:

LÆS OGSÅ: Mascha efter brylluppet: Derfor græd jeg ikkeDen

- Det er noget, som giver rigtig god mening for mig personligt, da jeg i mit daglige virke som socialrådgiver ikke bruger kroppen så meget. Jeg kan derfor nu bruge min krop og samtidig investere i frivilligt arbejde i hjemmeværnet, som gavner vores skønne Danmark ved siden af mit skønne arbejde som socialrådgiver, forklarer Louise.

LÆS OGSÅ: Lenny: Derfor gik det galt for Teitur

Hun har ikke tidligere været i militæret, så hun er spændt på den nye vej, hun nu træder ind på. Se billede af Louise i den nye uniform herunder: