Ung mor bekæmper sin ensomhed med sociale medier

Luna er ensom, men det kan hendes følgere hjælpe hende med.

I denne uges afsnit af 'De unge mødre', som kan ses på Discovery+ netop nu, fortæller Luna Munk om den ensomhed, hun oplever som enlig mor til tre små drenge. Her hjælper blandt andet hendes Instagram med over 30.000 følgere hende.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par har slået op

- Jeg har jo førhen følt mig ensom i rigtig mange tanker og følelser, det kan både være i mor-skabet og de ting, jeg har gennemgået i mit liv. Men jeg er jo begyndt at bruge de sociale medier rigtig meget, hvor jeg ligesom er åben omkring de her ting. Og det er jo også med til, at man får indblik i, at man ikke er den eneste, at der er rigtig mange, der kan relatere til, hvordan man har det. Og det er jo skide fedt det her med at vide, man ikke er alene, for man har sådan en tendens til at føle sig helt forkert, fortæller Luna i programmet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører planer om flere børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om sin holdning til den nye sæson af 'Paradise Hotel'.

- At jeg deler mit liv med andre er jo også en måde at føle, man har noget social kontakt med andre, for jeg har en tendens til ikke at ses særlig meget med andre, især når jeg har børnene. Det er jo ikke fordi, jeg ikke vil, men det er fordi, jeg gerne vil have fuldt fokus på mine børn. Og sådan en dag, når man er enlig mor og ikke snakker med andre mennesker, så er det skide fedt at kunne interagere med ens følgere, for man føler på en eller anden måde, man får dækket en eller anden form for behov for voksenkontakt, og det er en pisse fed følelse.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltager kysser med chefen

Hør Lunas fortælling herunder, og se hele programmet på Discovery+.