Ung mor afslører: Skal skilles

Kærligheden brast for den unge mor.

I ugens afsnit af 'De unge mødre' smider Majbrit Aakjær lidt af en bombe, da hun fortæller, at hun har brudt med Thomas, som hun ellers har dannet par med i 9,5 år. Majbrit var kun 14 år, da hun mødte den 8 år ældre Thomas, og alderen har været en af årsagerne til bruddet.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne om voldsomt brud: Han slog mig

- Thomas og jeg skal skilles, fordi vi er bedre forældre end vi er kærester. Vi har været sammen i mange år, og vi er bare vokset fra hinanden. Det har været vildt svært at træffe den her beslutning om, at vi ikke skal være sammen længere, og beslutningen har været lang tid undervejs, fortæller Majbrit i 'De unge mødre' og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen om datterens død: Troede, det var en drøm

- Thomas og jeg mødte hinanden, da jeg var meget ung, og jeg tror, det har en betydning for, hvorfor det er endt, som det er. Jeg tror, fordi vi har mødt hinanden, da jeg var så ung, har jeg ikke vidst eller stået ved, hvem jeg var og er. Nu står jeg meget stærkere i mig selv, og jeg ved, hvem jeg er, og hvad jeg vil.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Robinson’: Kunne have mistet benet

Bliver boende

Majbrit fortæller i afsnittet, at hun bliver boende i parrets tidligere fælles hjem med datteren Ella, men selvom hun er glad for beslutningen, er den også hård.

- Jeg synes det er dejligt at jeg kan få lov til at blive i rækkehuset her, for det er Ellas barndomshjem. Men jeg synes også det er svært, for det er sindssygt dyrt at bo her, og så er der jo bare helt naturligt sindssygt meget historie, for her har Thomas Ella og jeg boet, så der er mange følelser i det også, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Med i ny sæson ‘Paradise’: Gravid i sidste trimester