Ung mor afslører livsændrende hemmelighed

Afsløringen kommer i forbindelse med, at Luna har afholdt en hemmelighedsrunde på sin Instagram-story.

- Jeg lovede jo at fortælle jer en hemmelighed også, så den kommer her, forklarer Luna sine følgere i en Instagram-story, hvor hun har delt og kommenteret på følgeres hemmeligheder.

- Jeg har besluttet mig for at søge et andet studie, fortsætter hun og uddyber:

- Hvad det er, det tror jeg lige, jeg vil vente med at fortælle, for det er overhovedet ikke sikkert, at jeg kommer ind. Mit gennemsnit er nemlig lige på vippen, så der er ingen garantier lige nu. Men jeg håber, det kan give mig grobund til starten på noget bedre.

LÆS OGSÅ: Ærlige Fie Laursen indrømmer: Jeg løj

Er faldet af på det nuværende studie

Til daglig læser Luna filosofi på Aarhus Universitet, og det vil hun fortsætte med, hvis hun ikke skulle blive optaget på det nye drømmestudie.

- Det er heller ikke fordi, jeg ikke kan lide mit nuværende studie, og det vil måske også være træls ikke at gennemføre det, men der er bare sket så meget, og jeg er så bagude, så jeg kan bare mærke, at jeg ikke længere er med rent mentalt, og det er bare frustration på frustration på frustration.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Michaela afslører: Casper ville kontrollere, hvad vi skulle fortælle

Luna fortsætter:

- Samtidig kan jeg godt mærke, det er hårdt for mig at anerkende det her, for jeg er jo egentlig altid hende, der kæmper og holder fast i de ting, jeg gør. Hvis jeg kommer ind på det nye studie, vil det også være første gang, jeg nogensinde dropper ud af noget. Men jeg er også bare nødt til at tænke på mig selv og passe på mig selv, og jeg kan mærke, at jeg ender med at gå ned med stress, hvis jeg bliver ved med det her og kommer bagude med eksaminer osv.

- Haters vil måske sige, at jeg bruger det som en undskyldning, men alle, der læser på en videregående uddannelse, ved, at corona virkelig har gjort det svært at være studerende. Puha, det har været hårdt, slår den unge mor fast.

Luna får besked vedrørende det nye studie den 28. juli.

LÆS OGSÅ: Remee åbner op om svindelsag