'Den Store Bagedyst' 2021 Foto: Agnete Schlichtkrull
'Den Store Bagedyst' 2021 Foto: Agnete Schlichtkrull

Ung 'Bagedyst'-stjerne dropper ud af skolen

Det gjorde hende ikke glad at gå i skole, så nu er den unge 'Bagedyst'-deltager droppet ud og blevet selvstændig.

Bløde mousser, tempereret chokolade og perfekte afbagte kager - presset var stort for Johanne Gormsen, da hun deltog i 'Den Store Bagedyst' 2021. Derfor var hun også godt og grundigt mættet af kager og tidspres, da hun røg ud i kvartfinalen. Men nu er sulten kommet tilbage og 'Bagedyst'-stjernen har fået blod på tanden igen.

Johanne er droppet ud af HHX og laver nu det, der gør hende glad. Kager!

- Jeg var så presset og slet ikke glad, fortæller Johanne til Ekstra Bladet, om sin beslutning at droppe ud af uddannelsen.

Det er sundt at kede sig

Selvom Johanne fik job i en isenkræmmer og på en natklub, var det ikke nok til at fylde hverdagen ud. Hun begyndte at kede sig og det satte gang i bageriet.

- Jeg tænkte, at jeg kunne starte noget op selv. Jeg skulle bare finde ud af, hvad jeg havde lyst til, fortæller den unge bager til Ekstra Bladet.

Nu står hun med sin egen kagebutik i Tarups Gamle Mejeri i Odense. Her kan man komme forbi fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 9-13 og købe kager. Derudover kan man bestille hendes kager, hvis man f.eks. står og mangler en smuk bryllupskage, en sjov fødselsdagskage eller noget helt tredje.