UHH! Se Linses fyr fra Tinder

Linse har fundet en høj fyr fra Sverige.

I dagens afsnit af 'Familien fra 'Bryggen' er Linse Kessler på date.

- Jeg var engang på Tinder, fordi Cengiz havde åbnet en profil til mig, og så havde han swipet alle mulige ind, og Marlon var en af dem, han havde swipet match med, og så skrev han, og han lød virkelig sød. Så har jeg faktisk skrevet med ham lige siden, fortæller Linse i programmet.

LÆS OGSÅ: Linse om familiestrid: Beskederne er fremprovokeret

Marlon kommer fra Færøerne, men har boet i Danmark. Nu bor han dog i Sverige, hvor han har boet størstedelen af sit liv.

- Vi startede med at snakke sammen for omkring et års tid siden, og vi har bare skrevet og skrevet. Så kom Corona, og så kom det ene og det andet i vejen, og så gik der én måned eller to, så skrev jeg "hey, jeg er her stadig", og så skrev han, at det er fint. Men det er rigtig godt, at han ikke bare er sådan en, der vil ses, for så står jeg af - også fordi jeg ikke er i bolle-form, griner Linse i programmet, men nu er hun klar.

- Det er på tide at tage sig en ordentlig rusketur, fortæller Linse.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor dater Philip de samme piger igen og igen

Ifølge Linse har hun ikke behov for en partner.

- Jeg har ikke brug for at sige "min kæreste og jeg kommer senere". Det er cool nok, det bare er mig, så det vil helt klart være en bolleting, fortæller Linse om sin Tinder-date.

LÆS OGSÅ: Uhh! Vender disse realitystjerner tilbage til skærmen?

Til HER&NU fortæller Linse om daten.

- Det var faktisk virkelig hyggeligt. Han er virkelig sød. En høj, flot fyr, fortæller Linse, der ikke længere har Tinder.

- Han er den eneste, jeg har snakket med på Tinder. Jeg skyldte mig at lukke det ned igen, griner hun.

LÆS OGSÅ: Derfor går Linse til psykiater

Der bliver heller ikke brug for en Tinder-profil, for Marlon er der stadig.

- Vi snakker stadig lige så meget sammen, men vi har ret mange kilometer imellem hinanden, og jeg har bragende travlt, og han kører to jobs, så det har ikke været det nemmeste. Det er nok sådan, det skal være. Det er min langturschauffør, det vil jeg kalde det, griner Linse om forholdet.

LÆS OGSÅ: Stor ændring i 'Robinson': Tilbage til 1998

Se Linses Tinder-fyr herunder: