Ude af ‘Bachelor’: Jeg blev fremstillet mega jaloux

Frida tog det pænt, da Philip valgte hende fra, men hun mener, at produktionen har valgt at klippe hende forkert.

I dagens afsnit af 'Bachelor' skal Philip tage sit endelige valg om, hvem af de to piger (Frederikke og Frida B.), han vil give den sidste rose. Selvom Philip har haft et tydeligt godt forhold til begge, så var der én af pigerne, der gjorde et særligt indtryk. Frederikke løb med den sidste rose, og det tog Frida helt roligt.

- Det var fint nok at blive fravalgt, især da jeg havde set den komme, eller jeg var faktisk slet ikke i tvivl om, han ville vælge Frede (Frederikke red.). Men jeg tænkte "hva' faen", nu giver vi den et skud, for det kunne da være skægt nok at prøve og date noget mere i Danmark, men jeg var ikke nået til at være et sted, hvor det kunne påvirke mig super meget rent følelsesmæssigt, forklarer Frida til Realityportalen og HER&NU.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard advarer mod ny trend

Frida undres dog over, hvordan produktionen har valgt at klippe programmet.

- Mange af mine tics, jeg har med ansigtet, er klippet ind i programmet. Det bliver brugt til at fremstille mig som en, der er mega jaloux eller har ondt i røven over noget - og så synes jeg, der rigtig mange sjove ting, der klippet fra. I finaleafsnittet er der også rigtig meget, af det jeg siger både før og efter, han skal give sin rose, som ikke kommer med, og derfor får man ikke helt det ægte billede af det, forklarer Frida.

LÆS OGSÅ: Det er hamrende farligt: Gustav kommer med vigtig opfordring

Ifølge Frida havde hun ikke forventet andet, da det jo er tv, og hun har heller ikke tænkt sig at klage til produktionen.

- Jeg har valgt at tage det hele med et gran salt, og så må folk tro og tænke, hvad de vil, forklarer Frida og uddyber, hvad det er for tics, hun laver.

- Det er nogle tics, jeg laver med især øjne og mund - i det hele taget lidt sjove ansigtsudtryk, som jeg på ingen måde selv registrerer, at jeg laver, fortæller Frida.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Besvimede under roseceremonien

Stadig single

Frida er i dag stadig single, og hun leder ikke efter kærligheden.

- Jeg har det lækkert i dag, jeg svinger piskeriset med damerne og tager lige en pause fra at mingle. Der har faktisk ikke været super meget tid til at date en masse, men det passer mig også rigtig fint lige nu. Jeg har for mange sociale ting pt, så jeg har intet overskud til at presse det ind, men jeg føler heller ikke, jeg har travlt, det skal nok komme af sig selv, slutter Frida.

LÆS OGSÅ: Sofie-Mai forklarer: Selvfølgelig tænker jeg på Teitur