TV3 indkalder 'Forsidefruer' til møde: Her er dommen

Janni, Amalie og Jackie var i dag til møde hos TV3 angående 'Forsidefruer's fremtid.

Det kom som et chok for fruerne, da produktionen bag reality-programmet 'Forsidefruer' fredag gav dem et meget uventet opkald med beskeden om, at programmet efter 11 sæsoner er sat på pause på ubestemt tid.

Derfor har fruerne i dag været til et opfølgende møde om situationen.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev afslører alt: Psykisk vold og utroskab

- Vi har været til møde med TV3 i dag. Bare lige for at understrege, at det er en pause, og så må vi se, hvad fremtiden bringer. Men vi må godt lave andre ting, fortæller Janni Ree.

Til mødet var Janni Ree, Jackie Navarro og Amalie Szigethy, da Gunnvør Virgarsdóttir og Tina Lund er ude og rejse. Derudover var også NENT's programdirektør, Kenneth Kristensen, samt én fra produktionen.

- Det foregik helt stille og roligt. De har været meget glade for os og er stadig glade for os. Det ene udelukker jo ikke det andet, og vi er jo bare glade for, at vi må lave noget andet imens, siger den erfarne 'Forsidefruer'-stjerne, der har været med siden sæson 1 i 2017.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Forsidefruer’ boede sammen som unge

TV3 kunne ikke oplyse noget om, hvor længe 'Forsidefruer'-pausen skal vare.

- De ville jo ikke sige for meget. De synes bare, det trængte til, at der kom nogle nye formater, lyder det fra Janni, der tilføjer:

- Jeg har det fint. Jeg havde det også fint i fredags, jeg tror bare, det kom som et chok, fordi man stod og skulle til Reality Awards, og så bliver man ringet op, og tænker: "Nå, okay", siger Janni, der havde regnet med, at hun skulle på optagelser i april og havde holdt kalenderen fri.

Men heldigvis kan den hurtigt blive fyldt med andre jobs, for 52-årige Janni Ree har allerede fået flere tilbud fra andre produktionsselskaber. Nu skal hun bare finde ud af, hvad der skal ske.

LÆSOGSÅ: Fie Laursens mareridt: Mister jeg min baby?