Tv-vært afslører misbrug

Det er desværre langt fra første gang, at en anden person udgiver sig for at være Peter Ingemann.

Hvis man er en af de Tinder-brugere, der har været så heldig at få et match med Peter Ingemann, så kan det godt være, det ender i lidt af en skuffelse. For så er man nemlig blevet snydt.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sarah Grünwald fortæller om den nye vært i 'Vild med dans'... 

Et billede af den populære tv-vært og journalist er blevet misbrugt til at oprette en falsk profil i dating-appen. Det fortæller 49-årige Peter Ingemann selv i et opslag på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Philine taler ud om mulig graviditet: Der kan være 4 eller 5 fædre

- Jeg er blevet misbrugt på Tinder. Lyder egentlig som en god overskrift i EB (Ekstra Bladet, red.). Men det er jeg altså. Og det er da træls, ligesom alle de andre gange bått-hoveder har misbrugt mit billede på Instagram og Facebook og laver falske profiler, fortæller han.

I opslaget har han delt et screenshot af den falske profil, hvor personen udgiver sig for at hedde Anthony. Netop det navn undrer Peter Ingemann sig over, på samme måde som han undrer sig over flere valg, som personen bag den falske profil har truffet.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise Hotel’-vinder dømt for voldtægt

-  Hvorfor 54 år, jeg er da kun 49. Ser jeg så gammel ud?, skriver han og fortsætter:

- Hvorfor i hede hule helvede overhovedet bruge mig til at score? Det har jeg da aldrig kunnet finde ud af. Jeg er jo lille og tyk og kører knallert. Brug dog Brad Pitt. Helst et billede når han er ædru, eller Russel Crowe, samme forholdsregler som Brad.

Peter Ingemann har netop været aktuel i ‘Ingemann og kongerækken’ på TV 2. Derudover er han kendt fra programmer som ‘Den store bagedyst’, ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, ‘Størst’ og ‘Hammerslag’.

LÆS OGSÅ: Uhh: Starter ny uddannelse

Han slutter sit opslag med en lille opfordring:

- Husk at passe på derude. Der er så mange idioter, ja pikhatte, der prøver at svindle med alt mulig. Brug altid jeres kritiske sans, også når nogen vil forære jer en million dollars. Det er der jo ingen, der vil.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Peter Ingemann (@ingemannpeter)