Tv-stjerne i jubel: Flytter sammen med manden igen

Det var ikke meningen, at parret skulle begynde 2022 med at flytte sammen, men nu har de altså valgt at sadle om.

Siden august har Julie Berthelsen og hendes to børn, Casper Nanoq, 10, og Sia, 6,boet i Danmark, mens Julies mand og børnenes far, Minik Dahl Høegh, har boet i Sverige. Den løsning har fungeret fint, og planen var, at det skulle fortsætte sådan i en periode på ni måneder.

Artiklen fortsættes under videoen med Albert og Jenna, der fortæller, hvorfor det er svært at flytte sammen... 

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer forhold til Nicklas Bendtner

Men nu har parret lavet planen om, og derfor flytter Julie Berthelsen og børnene til Sverige allerede nu.

Det fortæller den 42-årige sangerinde, der i 2002 blev landskendt med sin deltagelse i TV 2's talentkonkurrence 'Popstars'.

- Det er ungerne meget, meget glade for. Jeg skal selvfølgelig arbejde en hel del i Danmark i dette år. Så det bli’r min tur til at være meget væk. Men det klarer vi også. Vigtigst er, at lige om lidt flytter vi og prøver et nyt eventyr. Og det gør vi jo sådan set sammen. De næste uger skal jeg se til nedpakning og flytterod, skriver Julie i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier han til 'Vild med dans'-stjerne

Processen med at flytte kommer ikke som et chok for hende, da hun de sidste 14 år har flyttet cirka ni gange. Sidst var i 2019, hvor parret flyttede til Solrød.

Julie Berthelsen og Minik Dahl Høegh blev gift i sommeren 2019. De har boet mange steder og senest i hver sit land, hvilket især skyldes Miniks håndboldkarriere. For tiden spiller han i håndboldklubben Amo HK, der holder til i Alstermo i det østlige Sverige. Minik spiller også for den grønlandske håndboldlandshold.

– Jeg har altid sagt til Minik, at han søreme var heldig at finde en, der ikke var bundet af et arbejde, som var ét sted. Det er egentlig lidt lige meget, hvor jeg bor, for jeg kører jo de der trillioner billioner af kilometer hvert år og kan godt lide det, jeg laver, har Julie Berthelsen tidligere udtalt i podcasten 'Hele vejen rundt', som ligger i podcast-appen Talk Town.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Julie Berthelsen (@berthelsenjulie)