Theis Midé Erichsen og kæresten Ida (Foto: Janus Nielsen)
Theis Midé Erichsen og kæresten Ida (Foto: Janus Nielsen)

Tv-stjerne afslører: Jeg mistede min søn

Theis Midé Erichsen åbner op om tabet af sin nyfødte søn.

Den eventyrlystne sejlerfamilie skifter det dybe vand ud med den kolde is, når Emil, Theis og Alfred Midé Erichsen i programserien 'Den sidste breddegrad' forbereder sig til den store ekspedition, hvor brødrene skal gå til Nordpolen.

LÆS OGSÅ: Tv-vært mistede sin far: Fortsatte tv-optagelserne

Artiklen fortsætter under videoen...

Mandag aften var der premiere på programmet, men allerede nu ligger næste program klar på TV 2 Play, og her åbner én af brødrene op om tabet af sin nyfødte søn.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne indlagt på sygehuset: De sidste tre uger har ikke været sjove

De tre brødre sidder om et bål og skal præsentere en betydningsfulde ting, de har valgt at tage med til åndedrætstræning, og her fortæller Theis om en ring, der indeholder stor værdi for ham.

- Det er den ring, som min kæreste, Ida, fik, da hun fik Nis (deres søn, red.). Det har været sådan en tradition i vores familie, at kvinderne fik en ring, når de fik et barn, indleder Theis i programmet og fortsætter:

- For mig er den et billede på mit liv de seneste par år, som har været en enorm omvæltning fra det her lidt drengerøvsagtige liv ude på en sejlbåd til at komme hjem, og lige pludselig var verden anderledes. Jeg skulle lave nogle børn, og det ønskede jeg mig virkelig meget, og så tog det lidt tid at få Nis.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter ulykken: Så stor méngrad har jeg

I ringen sidder der en lille diamant, og den er et symbol for, da Theis og Ida blev ramt af den største sorg, der kan ramme en forælder.

- Der er en lille diamant der, som er for den søn, Ida og jeg fik, men som ikke klarede den hele vejen, fordi han blev født lidt for tidlgit. Det var en fin lille dreng, der var helt rigtigt skabt, men det var bare en lille bitte smule for tidligt til, at han kunne overleve. Så han sidder i den lille diamant dernede, og så er der Nis, der sidder i den store fine perle heroppe, forklarer Theis.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann og kæresten deler stor nyhed

Dropper ekspeditionen

Over bålet fortæller Theis sine brødre, at han skal være far igen. Men fordi det ikke har været nemt for parret at få børn, og terminen kommer for tæt på ekspeditionen, bliver han nødt til at trække sig.

- Der var den mulighed, at Ida blev gravid, og den mulighed er så opstået nu. Og desværre er det bare sådan, at det falder rigtig meget sammen med, at vi er på Nordpolen. Hun har termin kort tid efter, at vi kommer tilbage derfra, og det betyder desværre, at jeg ikke kan komme med på gåturen på isen deroppe. Det kommer for tæt på, forklarer Theis og fortsætter:

- Hvis det bare havde været en dans på roser med graviditeter, og det hele havde været let for os, så havde det måske været en anden historie, det skal jeg ikke kunne sige. Det er især fordi, vi har lidt historie i baglandet, at det betyder ekstra meget for mig, at jeg skal være der.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz efter fødslen: Ikke nemt for Louie

Theis' beslutning bliver mødt med fuld forståelse og enighed fra de to brødre, der også mener, at det er det helt rigtige at gøre.

Efter optagelserne er Theis og Ida blevet forældre til datteren Rita, så parrets nu treårige søn Nis er blevet storebror.

'Den sidste breddegrad' kan ses på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Amalie til premiere med datteren: Undgår pressens spørgsmål