TV 2-vært Kristian Bech afslører: Det påvirker mig meget

Kristian Bech hjælper danskere med at finde pårørende, og det kan være en udfordrende værtsrolle.

Tidligere politiassistent Kristian Bech er kendt som vært på forskellige krimiprogrammer og senest i værtsrollen i TV 2-programmerne 'Som sunket i jorden' og 'Forsvundne fædre', hvilket begge er programmer, der sætter sig personligt hos den efterhånden garvede vært.

Se klippet herunder, hvor Kristian Bech fortæller om at være vært. 

LÆS OGSÅ: Sofie Linde indrømmer: Det kræver mod fra mig at gå på legepladsen 

- For dem, der leder efter nogen, for dem er det ikke fjernsyn, for dem er det virkelighed, og det påvirker mig ret meget. Jeg prøver at lade være med at tage det alt for meget ind, men det gør man jo, fordi jeg ved, hvor meget det betyder for dem, fortæller Kristian Bech til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne skal giftes: Det absolut nemmeste ja

Kristian bearbejder sine oplevelser ved at snakke med familien.

- Sådan var det også i politiet, og det er vigtigt at kunne få snakket om det. Jeg accepterer, det er svært nogen gange, fortæller Tv 2-værten fortsat.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet' er tilbage: Her er datoen

Kristian har efterfølgende kontakt med nogle af deltagerne, men han prøver at holde kontakten i det små.

- Der kommer jo nye folk, så hvis jeg skal holde kontakten til alle, så er det svært, men der er nogen, som jeg lige tjekker op på ind i mellem, og som skriver til mig, hvis der er noget nyt i deres liv, fortæller Kristian.

LÆS OGSÅ: Kongelig familieforøgelse

Til januar kommer der et opsamlingsprogram på 'Som sunket i jorden'.

- Vi kigger tilbage på nogle gamle sager. Når folk ser det i tv, så er der rigtig mange, der henvender sig, og de henvendelser har vi undersøgt, fortæller Kristian om det program, der kan ses til januar.

LÆS OGSÅ: CHOK! Sisse Fisker på hospitalet