'Kurs mod fjerne kyster' (Foto: TV2)
'Kurs mod fjerne kyster' (Foto: TV2)

TV 2-stjerner sælger båden

Nu sælger de deres hjem, inden familien udvides.

Familien Erichsen blev for alvor landskendte, da de kastede sig ud i jordomrejsen i 'Kurs mod fjerne kyster'. Brødrene Theis og Emil Mide Erichsen drog afsted som relativt ukendte knægte, men de kom hjem som landskendte tv-stjerner.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs vilde forvandling

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Amalie og Mikkel uddele kærlige kys til Wallmans.

Det var lidt af en omvæltning, men de bevarede begge ben på jorden eller måske rettere sagt til havs, for ingen af dem forbliver særlig længe på land, og havet har sågar dannet rammen om Theis' bopæl indtil nu. Theis bor nemlig på en husbåd ligesom sine forældre, men nu har han valgt at sætte båden til salg. Det afslører begge hans brødre på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-stjerne afslører vildt vægttab

- Min lillebror Theis og hans kæreste Ida sælger deres fantastiske husbåd. Den bliver solgt med plads i Københavns hyggeligste husbådskanal. Masser af lækkert indrettede kvadratmeter og egen kran! Tjek link i bio for at se den fulde annonce. Ret gerne henvendelser direkte til Theis og Ida, skriver Emil på Instagram.

Ligeledes deler lillebror Alferd nyheden om salget på sin Instastory. Og for 3.500.000 kan man blive den nye ejer af husbåden, som har hele seks sovepladser, er 70 fod lang og ifølge salgsannoncen er fuldt sejlbar. Se Theis' husbåd HER.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Årgang 0’-stjerne er blevet gift

Theis og Ida bliver inden længe forældre for anden gang, de har i forvejen sønnen Nis på 2 år, men tilbage i maj afslørede den stolte bedstefar, at storken endnu en gang har besluttet sig for at slå et smut forbi. Det vides ikke, om familieudvidelsen er årsagen til, at Theis og Ida sælger deres husbåd.