To mennesker og fire værelser? Bachelor-par afslører indretningsplaner

Parret har købt et nyt hus med fire værelser. Hvad de skal bruges til, er de ikke i tvivl om.

Tidligere i dag afslørede Jaffer Janjooa og Bolette Birch, at de har købt hus. Til årets 'Zulu Comedy Galla' fortalte parret, at det er et hus med rigeligt plads, og det er de glade for.

LÆS OGSÅ: Ung mor tæller ned: Malucca flytter midlertidigt hjemmefra

- Huset har fire værelser, og vi er kun to, så det er perfekt. Masser plads, fortalte en glad Bolette.

Hvad alt den plads skal bruges til, ved de godt.

- Der skal være et Bolette-værelse, et Jaffer-værelse, et walk-in closet og et soveværelse, fortalte parret nærmest i kor, som også er meget enige om boligindretningen.

LÆS OGSÅ: Første kys i 'Gift ved første blik': Havde ikke gjort det ædru

- Vi kan godt blive enige om boligindretning, men det bliver selvfølgelig noget helt andet nu, for nu skal vi ud og købe møbler sammen, sådan rigtigt, men vi har meget samme stil, så det har faktisk været ret lige til, fortalte Jaffer.

Valgte det første og bedste

I oktober 2020 sluttede optagelserne til 'Bachelor'; datingprogrammet, hvor Jaffer Janjooa og Bolette Birch fandt hinanden. Lige siden er kærligheden mellem dem blomstret. For i sommeren 2021 rykkede parret sammen i en lejlighed ved Amager Strand, og nu har de altså købt et hus.

- Vi vidste godt, at vi ville have et hus. Så vi begyndte at kigge, og så var det faktisk det første hus, vi fysisk var ude at kigge på, som var dét, det skulle være. Mavefornemmelsen var der bare, fortalte Bolette til HER&NU/Realityportalen, da hende og Jaffer ankom til 'Zulu Comedy Galla' 2022.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerner: Numsen bar

Hvor huset ligger, ønsker parret endnu at holde hemmeligt, men Jaffer kan dog forsikre en ting.

- Det ligger i Danmark.

Bolette er vokset op i Holbæk og Jaffer i Vallensbæk, så mon ikke parret bliver på den side af broen?

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne skal være far

Foruden en flytning, har parret også et par rejsemål, som de ønsker at besøge i den nærmeste fremtid nemlig Dubai, Milano, Sverige og Island.