THI KENDES FOR RET: Sandra har fået dommen fra Byretten

Sandra har i dag fået det opkald, som hun frygtede, og hun er i chok over afgørelsen.

Sandra Sørensen kendt fra 'De unge mødre' var onsdag den 11. november i Byretten, da hun har anket Ankestyrelsens afgørelse i forhold til genbehandlingsfristen på to år vedrørende sin datters tvangsfjernelse, og i dag faldt dommen fra Byretten.

- Retten stedfæster Ankestyrelsens afgørelse af 7. juli 2020 om en genbehandlingsfrist på 2 år regnet fra den 7. juli 2020, står der i Sandras afgørelse fra Byretten i dag den 25. november 2020.

LÆS OGSÅ: Ærgerlige Sandra efter Byretten: Det havde jeg ikke regnet med

Som begrundelse for afgørelsen står endvidere, at Sandra ikke er i en god positiv udvikling - tværtimod. Oplysninger fra psykolog (navn undlades) er ikke baseret på observationer af Sandra i samspil med M. M er derimod i en positiv udvikling efter anbringelsen, og hun har brug for at være hos ansvarlige og forudsigelige voksne i en længere tid. Der skal i længere tid arbejdes for, at der skabes mere ro og stabilitet i Sandras liv. 

LÆS OGSÅ: Sandras kamp: Jeg er ikke perfekt, men jeg er der for mine børn

Sandra er målløs over afgørelsen.

- Jeg synes virkelig, det er unfair. Og jeg synes, det er forkert - især fordi jeg viser, at jeg tager ansvar, fortæller Sandra til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Husker du vinderne fra 'Nybyggerne' gennem tiden? Her er de i dag

Sandra har gået til psykolog, siden børnene blev tvangsfjernet, men psykologens udtalelser bliver ikke taget i betragtning, da de ikke viser samspil med datteren, hvilket overrasker Sandra.

- Jeg blev chokket over, at jeg ikke er i positiv udvikling, når min psykolog mener noget andet.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har mistet sin far

Sandras børn M på to år og L på et halvt år er begge tvangsfjernet og anbragt i samme plejefamilie, hvor Sandra har samvær med børnene to timer hver 14. dag. Det er vigtigt for Sandra at understrege, at fordi afgørelsen i dag omhandlede genbehandlingsfristen på M, så kæmper hun lige så meget for sin søn, men der er genbehandlingsfristen allerede på 1 år, og da M er ældre, mener Sandra, at den sag burde tages op noget tidligere.

- Hvis jeg skal nå at få hende hjem, inden hun er alt for stor, så vil det være det, der er bedst nu, og det er også det, min advokat siger. Det betyder ikke, at jeg elsker den ene mere end den anden, men det er bare mest smart sådan, fortalte Sandra til Realityportalen den 11. november efter mødet i Byretten, hvor ønsket var at få genbehandlingsfristen sat ned til et halvt eller et helt år, men i dag blev det afgjort, at den stedfæstes på de to år, som Ankestyrelsen afgjorde tilbage i juli.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt tilbage i 'Vild med dans'

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa flygter fra kommunen efter sag om tvangsfjernelse

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk)