Teitur ændrer forklaring i landsretten

Teitur husker tingene lidt anderledes end i byretten for fem måneder siden.

Teitur Skoubo har netop aflagt forklaring i landsretten i Odense. Han blev i maj idømt 2,5 års fængsel for voldtægt af en kvinde d. 28. november 2021 i Odense. Sagen blev kort efter anket til landsretten. Da Teitur fik ordet i retten i dag, havde han svært ved at tale, fordi han med egne ord var presset.

LÆS OGSÅ: Anklagemyndigheden kræver hårdere dom til Teitur Skoubo

Hans vidneudsagn i dag er dog ikke helt det samme, som det han afgav i maj måned i Odense. I retten forklarer Teitur i dag, at han følte sig presset i byretten til at sige ting, som han ikke var sikker på, og derfor ville han i dag kun forholde sig til det, han kunne huske.

LÆS OGSÅ: Teresa taler ud efter retssag: Jeg lever i et mareridt

Og der er flere ting i Teiturs vidneudsagn i dag, der er anderledes end i byretten. Nu forklarer Teitur blandt andet, at han startede med at have sex med veninden og ikke med forurettede.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Det laver Teresa, mens Teitur er i retten

Han forklarer også i retten, at offeret selv tog sit tøj af. Det strider direkte imod Teiturs forklaring fra byretten, hvor han fortalte, at han tog tøjet af hende.

- Det må være en misforståelse, fortalte Teitur ifølge Ekstra Bladet i retten.

Teitur fortæller derudover nu, at han ikke kan huske, om han har slået med højre eller venstre hånd, tidligere har han fortalt, at det var med venstre hånd. Det var et gæt, forklarer han i dag i retten, fordi han er venstrehåndet og ville slå med venstre hånd.

LÆS OGSÅ: Teitur-sagen: Patrick Weber bryder tavsheden

Teitur valgte desuden i dag at fortælle, at han tog kokain, da han kom tilbage på diskotek Butchers, efter han havde forladt forurettedes lejlighed. Tidligere har han ikke ønsket at udtale sig om det kokain, man havde fundet i hans blod, fordi han var en rollemodel.

LÆS OGSÅ: Teiturs advokat: Han er uskyldig

Ifølge Teitur var det efter rådgivning fra hans tidligere forsvarer, at han ikke udtalte sig, og nu vil han gerne fortælle. Men han understreger altså, at han ikke var påvirket af kokain, da han var i forurettedes lejlighed. Læs mere om Teiturs kovending HER.