Surprise ved Silas’ bryllup: Se hvem der kom

Vild med dans-deltageren blev overrasket af en kendt ’Matador’-stjerne, der optrådte under festen i Gilleleje

Silas Holst måtte lige knibe sig selv i armen, da han under weekendens fantastiske bryllupsfest på Nakkehoved Fyrkro i Gilleleje med 137 familiemedlemmer og venner omkring sig, fik en uventet overraskelse. Hans mor, Lene Holst, havde nemlig inviteret den 83-årige ’Matador’-stjerne Susse Wold med til festen.

– Min mor er ikke så god til at holde tale, så hun havde hyret en afløser til at læse et eventyr op i stedet for. Jeg har altid været kæmpefan af Susse Wold, og pludselig stod hun der lyslevende foran mig. Det var ret vildt, siger den 39-årige tv-danselærer til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai er blevet gift: Brudevalsen sprang vi over

Iført en blomsterkrans på hovedet læste Susse Wold op af H.C Andersen-eventyret ’Sommerfuglen’ på smukkeste vis, så ikke et øje var tørt.

– Det blev en magisk aften. Vi har verdens fedeste venner og familie. Alt det vi havde drømt om plus meget mere skete. Og Vor Herre sørgede endda for en regnbue på himlen under vielsen, siger Silas Holst, der søndag rejste på bryllupsrejse til Grækenland sammen med ægtefællen Nicolai Schwartz.

LÆS OGSÅ: Her er den nye 'Vild med dans'-vært

LÆS OGSÅ: Sonny afløser Britt Bendixen: Jeg vil være fair