Store ændringer af ny sæson 'Bachelor'

Alt bliver vendt på hoved, når en ny sæson af det populære datingprogram får premiere.

Når TV 2 blænder op for den tredje sæson af 'Bachelor', bliver det med omvendt fortegn.

Denne gang er det nemlig ikke en heldig fyr, der skal vælge en partner mellem et hav af piger. Nu er det en heldig kvinde - en bachelorette - som får muligheden for at finde kærligheden blandt en skare af håbefulde singlemænd.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel: I medgang og modgang

- Grundmotoren om jagten på den ægte kærlighed er stadig den samme - og indtil videre er det jo gået rigtig godt med kærligheden efter de to første sæsoner af 'Bachelor', hvor tre ud af fire par stadig er sammen, så vi håber på, at den gode statistik holder endnu en gang, siger Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør på TV 2.

LÆS OGSÅ: Karina efter skilsmissen: Vi har vidst det længe

Er du på jagt efter kærligheden?

'Bachelorette' forventes at få premiere i sommeren 2023, og derfor leder TV 2 også efter medvirkende til datingprogrammet.

LÆS OGSÅ: Deler stor nyhed med kæresten

Så er du single, kvinde og mellem 25 og 35 år. Du skal være åben og ærlig og ikke bange for at vise dine følelser på tv. Og er du klar til at finde kærligheden? Så kan du læse mere og tilmelde dig castingen her.

Hvis du er singlemand, så frygt ej. For leder du også efter den store kærlighed, kan du allerede nu tilmelde dig programmet.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies mareridt: Risikerer at miste huset