Stor ændring i 'X Factor' 2022

Det bliver nu muligt som solist at komme med i en gruppe allerede inden audition.

Tre gange har en gruppe vundet 'X Factor'.

I 2014 vandt Anthony Jasmin, to år senere vandt Embrace, og i 2018 sang Place on Earth sig til en første plads.

LÆS OGSÅ: Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lasse Skriver fortæller om sin karriere på den røde løber til ‘X Factor’-finalen...

Dog anses 'grupperne' for at være 'den svære' kategori i sangprogrammet, og for at komme det til livs annoncerer TV 2 nu en ny mulighed

De vil afvikle en workshop for solister, der drømmer om at være med i en gruppe i programmet.

- Her kan nye talenter, der drømmer om at være med i en gruppe, få mulighed for at blive sammensat af fagfolk - blandt andet fra pladeselskabet Universal - som vil have fokus på såvel talent som på 'X Factor', siger programmets redaktør, Dorte Borregaard, til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Nye paradisoer er blevet kærester

Workshoppen afvikles før den traditionelle audition, og de nye grupper skal derefter konkurrere på lige fod med til audition med de andre deltagere.

- Man er altså ikke sikret at nå langt. Men vi håber, at vi på den her måde kan bane vejen for endnu mere talent, siger Dorte Borregaard til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på 'Paradise'

I sidste sæson af 'X Factor' ønskede  TV 2 at gøre kampen mellem dommerne mere lige. Dommerne fik derfor ikke længere tildelt en kategori. I stedet skulle de hver især stille med én deltager fra hver kategori,.

Den ændring holder TV 2 fast i, men den betyder, at dommerne igen i år ikke kan sammensætte deres egne grupper af udstemte solister. Workshoppen bruges derfor til at gøre 'grupperne' stærkere fra start.

Hvis man som solist ønsker at blive en del af en grupper, skal man uploade en video af sig selv, hvor man synger, og så vil repræsentanter fra ’X Factor’ og Universal Music se alle videoer og efterfølgende invitere udvalgte sangere til workshop 26. juni i København.

Du kan melde dig til her. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af X Factor TV 2 (@xfactortv2)

Næste sæson af 'X Factor' kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY i 2023.