Stor ændring efter 'Løvens hule': 'Vild med dans'-stjerne med som investor

DoDonuts forlod 'Løvens Hule' med en investering fra Mia Wagner. Siden har også den populære 'vild med dans'-stjerne og youtuber Rasmus Kolbe også købt sig ind i virksomheden.

De sultne løver var vilde med DoDonuts lækre kager i aftenens afsnit af det populære DR-program 'Løvens Hule'. Løvinde Mia Wagner var så begejstret, at hun valgte at tage en bid af forretningen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst forvandles til dragqueen.... 

LÆS OGSÅ: Bendtner i ny udmelding om kæresten: Hun er kedelig

Efter programmet har Mia Wagner dog valgt at gå med til en mindre ejerandel, da hun gerne ville gøre plads til at få flere kompetencer ind i ejerkredsen.

- Der er brug for nogle kreative kræfter hos DoDonuts. Derfor rakte vi sammen ud til Rasmus Kolbe og Pernille Lotus, der har vist sig at være lige så begejstrede for DoDonuts som os, fortæller Mia Wagner, co-founder Nordic Female Founders.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Stjerner i trøjen'-deltager hentet i ambulance

'Vild med dans'-stjernen Rasmus Kolbe, der er en af Danmarks største youtubere under navnet Lakserytteren, ejer derfor nu en del af virksomheden.

- Jeg er ellevild over at være blevet en del af DoDonuts. Jeg tror på, vi kan bygge et fantastisk og genkendeligt brand og univers centreret omkring kreativitet og god stemning. DoDonuts skal være stedet, hvor du får kongerigets lækreste donuts, samtidig med du får dig en på opleveren, siger Rasmus Kolbe.

LÆS OGSÅ: Ramt af Corona: Det får konsekvenser

DoDonuts har i dag butikker i Viborg, Holstebro og Aarhus. Når konceptet er styrket, glæder virksomheden sig til at udvide til endnu flere danske byer.